Siirry sisältöön
muutosta asiaan pliis

Moi!

Oon huomannu että tosi useet 12 vuotiaat vaan juttelee täällä ihan niinku jossain chätti palvelussa. Ne selittää jotain ”turhia” juttuja niiden päivästä. Tiiän, ehkä se on hyvä jos ne pääsee jakamaan niiden päässä olevia asioita. Mutta täällä on niin paljon sellaisia henkilöitä jotka oikeesti tarvii apua ja vaivautuu kirjottamaan viestin teijän palstalle että se sais jotain tukea. Teillä kestää ihan super kauan vastata ja julkaista ne keskustelut. Voisitteko vähän vähentää [osa viestistä poistettu – emme julkaise muita arvostelevia kommentteja] keskusteluja ja oikeesti keskittyä auttamaan niitä jotka tarvii apua.

En missään nimessä tarkota tätä pahalla. Vois vaan olla semmonen asia mitä kehittää. Arvostan mitä teette!

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei,

Kiitos viestistäsi! Otamme aina mielellämme vastaan kaikenlaista palautetta ja onkin hienoa, että kirjoitit tästä meille.

Nuortennetti on paikka, jossa jokainen saa kirjoittaa haluamistaan asioista ja jokaisen kirjoittajan asia on tärkeä. On myös todella hienoa ja tärkeää, että vaikeassa tilanteessa olevat lapset ja nuoret hakevat tukea keskustelupalstaltamme.

Jos kaipaa apua ja aikuisen vastausta, niin silloin voi laittaa viestin suoraan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -palstalle. Haluamme jokaiselle tukea kaipaavalle kirjoittajalle kirjoittaa huolellisen vastauksen ja tällöin viesti julkaistaan vasta samaan aikaan, kun vastaus on saatu kirjoitettua. Tämän takia näiden viestien julkaisussa voi mennä pidempi aika kuin muilla palstoilla.

Jos tarvitsee keskustelutukea nopeammin, niin sitä on mahdollista saada myös Lasten ja nuorten puhelimesta (p. 116 111) ja chatista. Lisätietoa ja aukioloajat löydät täältä: https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/ Puhelin ja chat ovat aina täysin luottamuksellisia, nimettömiä ja ilmaisia.

Kiitos vielä palautteestasi ja lämpimistä sanoistasi!

Ystävällisin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Suomalainen

Samaa mieltä! Jonninjoutavaa on jutut täällä välillä.

SpageLi

noh, jos totta puhutaan niin mun mielestä kaikki keskustelut ja vastaukset julkastaan samaan aikaan. meinaan että sellasil normi juttelu palstojen julkaisus menee 2-4 päivää, sama homma niissä palstoissa missä ihmiset koittaa hakee jonkinlaista apua puhumalla täällä :)
itekki oon julkassu monia palstoja ja vastauksia missä avaudun mun ongelmista mutta niissä kyllä kestää hetki että ne julkastaan.

Suonjar🌈

Ensinnäkin, kyllä päivästään saa kertoa eikä mikään ole turhaa. Toiseksi, kuulostaa siltä, että mielestäsi 12-vuotiaat olisivat Nuortennetissä epätoivottu ryhmä, jonka viestittelyä pitäisi vähentää ja toimintaa rajoittaa. Jokaisella on sananvapaus. Tämä sivusto on tarkoitettu jokaiselle nuorelle, jolla on huolia, joka tahtoo uusia ystäviä ja joka haluaa kertoa sen, mitä mieleen juolahtaa. Jos Nuortennetin keskustelupalsta olisi tarkoitettu vain niille, joilla on huolia, ei keskustelualuetta ”Iloa ja arkea” olisi olemassa.

PuShEeN

No hei, jos haluaa vaikka puhua jonkun päivystäjän kanssa kahdestaan ja heti nin soita siihen mll numeroon tai varaa aika jollekin chatille. On kiva että täällä voi saada kavereita ja jutella, se auttaa mua oekesti tosi paljon joskus vaan kun näkee että joku ymmärtää ja välittää vaik ei olis niin vakavsta asiasta kysekään. Tää olis aika masentava nettisivu, jos se olis vaan täynnä masentavia ja valittavia viestejä, eikä kukaan jaksaisi tukea toista, kaikki tulis vaan tänne valittamaan Päivystäjille. Lol ei mulla ollu muuta asiaa. Ymmärrän kyllä mitä sä tarkotatsä mutta mun mielestä on parempi näin
Hyvää talvea!! <3

dramalama(🏳️‍🌈)

Mietin vaan sitä että joku kirjottaa joskus jonkun jutun vaikka ihastumisesta, mut sit se onkin kirjottanu sen vaik jollekkin palstalle, joka ei liity aiheeseen. Et voitaisiiko niitä silleen järjestää, et jos nää viestien tarkastajat siirtäis sen parempaan osioon?

Toinen ”parannusvinkki” ois se et vois hakee niitä kesusteluja jotekin. Niinku vaikka et voisi ettii täält jonkun keskustelun vaikka laskettelusta. Yk?

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei dramalama(🏳️‍🌈)

Kiitos palautteestasi ja parannusvinkeistäsi! Otamme aina mielellämme vastaan palautetta ja ajatuksia, miten tehdä Nuortennetistä toimivampi paikka juuri teille nuorille! Välitän ehdotuksesi eteenpäin tiimille, oikein ihanaa joulun odotusta!

Lämpimin terveisin,

Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: huono järjestelmä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top