Siirry sisältöön
siis unta vai.. mut minä näin sen

Eka kiitän et jos jaksat lukee loppuun kaikki alkaa eskarista olin ollut pari vuotta eskarissa kunnes kaikki leikittiin pihslls talvella sitten minun yksi kaverini vietiin siis eräs valkoinen mies vei sen olen jutellut siitä kaverin ja äidin kanssa mutta siis saan joka päivä paniikki kohtauksia ja koen ahistusta ja enemmän pelkoa siis olen ihan varma että se ei ollut unta mutta se tuntuu mahdottomalta voiko se olla henki tai joku muu siis talvella pelottaa ihan kauheesti en uskalla mennä ulos tms. Pelottaa!! Onko mitään tehtävissä?

MLL Ylläpito

Hei,

ilmeisesti kertomastasi tapahtuneesta on jo pitempi aika..? On mahdollista, että muistosi tapahtuneesta ovat hämärtyneet ja kaikkeen on järkevä selitys, mutta tilanne on selkeästi ollut pelottava ja hämmentävä. Se tunne ainakin on jäänyt mieleesi vahvasti. Hyvä, että olet keskustellut asiasta äitisi kanssa. Onko hän osannut rauhoittaa mieltäsi yhtään tai kertoa mahdollisesta tapahtuneesta tarkemmin..?

Jos asia vaivaa sinua näin paljon ja rajoittaa elämääsi, olisi sinun hyvä jutella vielä äidillesi peloista ja paniikkikohtauksista. Usein asian käsitteleminen ja peloista puhuminen auttaa.

alku peränen kirjoittaja

Joo siitä on noin 7 vuotta kun se tapahtu joo äiti rauhotteli et se olis ollu tonttu mut… muisti kuva on sillee hämärä et en muista kenet se vei siis se vei lapsen tai semmonen muisti kuva minulla on.

MLL Ylläpito

Päiväkotien ja esikoulujen pihat ovat kyllä yleensä hyvin valvottuja, joten on epätodennäköistä, että kukaan vieras ihminen olisi voinut tulla ja viedä lasta. Olisiko mahdollista, että lapsen vanhempi on hakenut lapsensa ja sinulle on jäänyt siitä jotenkin outo muistikuva tai/ja mielikuvituksesi on lähtenyt laukkaamaan..?

Voisi olla hyvä vielä jutella äitisi kanssa tästä tapahtuneesta ja ennen kaikkea pelon ja paniikin tuntemuksista.

alku peränen kirjoittaja

Ei se siis tuntu et se olis ollu joku esim. peikko joka olis kaapannu semmosen pojan. Voisin sen kaverini kanssa jutelal kyl.

Vastaa aiheeseen: i scery

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top