Siirry sisältöön
Silverwing

En oikeen tiiä mistä alottaisin. Päälimmäisenä mulla kummiskin pyörii päässä se, että miten oon ihastunu mun kaveriin joka on siis poika. Oon itekki poika ja neljätoista vuotta kyseinen ihastus taas 13. Se on vaan niin ihana. Joskus tuntuu vaan että en voi ajatella muutakun vaa sitä. Mutta koska mun kaverit painosti mua sanomaan sille et oon ihastunu mutta kun oon niin heikko ihminen, että en todellakaaan osaa sanoa mitään suoraan ainakaan semmoselle ihmiselle josta todellakin välitän. Joten antoin mun kaverin kertoo sille. Tää tapahtu joskus vuos tai pari sitten.

[osa tekstistä poistettu]

MLL ylläpito

Hei,

Hyvä, että otit yhteyttä meihin, olit tosi rohkea. Kirjoitit tärkeästä asiasta. Ihastuminen on huippua, mutta samalla tosi hämmentävää, eikä oikein ole helppoa saada selvää omista ajatuksistaan. On normaalia, että fiilikset vaihtelevat ja heittelevät ja päässä pyörii monenlaisia ajatuksia. Vaikutat tosi fiksulta nuorelta ja haluaisinkin tsempata sinua, että asiat selkenevät kyllä ajan kanssa. Harmillista, että kaverit ovat painostamaan sinua kertomaan tunteistasi: ymmärrän hyvin, että tunteista ei ole helppoa puhua ihmiselle, josta oikeasti välittää tosi paljon. Kannattaisin, että etenet rauhassa omaa tahtia ja teet sellaisia juttuja, jotka sinusta tuntuvat hyvälle. Voit lukea lisää ihastumisesta ja ihmissuhteista nettisivuiltamme http://www.mll.fi/nuortennetti/ihmissuhteet/seurustelu/voisko_se_tykata/.

Viestin lopussa kirjoittelit myös vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Tietävätkö vanhempasi ajatuksistasi? Sinua lähellä olevista auttavista tahoista löydät lisätietoa Nuortennetin Mistä apua? –osiosta (www.mll.fi/nuortennetti/mista_apua).

Voit myös soittaa meille Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton ja luottamuksellinen) tai kirjoittaa MLL:n Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun (www.mll.fi/nuortennetti). Saat kirjeeseesi henkilökohtaisen vastauksen luotettavalta aikuiselta. Voit myös chatata kanssamme ma-ke klo 17-20.

Olet ottanut jo ensimmäisen askeleen kohti sitä, että olosi helpottaa, kun kirjoitit meille. Olemme mielellämme tukenasi jatkossakin, ethän jää yksin huoliesi kanssa! Olet kaiken avun arvoinen!

Vastaa aiheeseen: Ihastuminen ja mielialojen vaihtelu.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top