Siirry sisältöön
😔

Joo enköhä vaa hyppää katolta 😑ihastus on estäny joka paikassa ja kaikki muutenki päi vittua ni aivan sama ei oo enää mitään menetettävää😐

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei,

Kiitos, kun kirjoitit tänne!

Se voi tuntua todella musertavalta, jos ihastukselta ei saa vastakaikua ja erityisen ikävä kuulla, että hän on estänyt sinut. Vaikka ihastuksesi ei tunne samalla tavalla sinua kohtaan, niin muista, että olet silti arvokas ja hyvä juuri tuollaisena kuin olet. Tällaisissa tilanteissa voi tulla sellainen olo, että millään ei ole enää merkitystä, mutta ajan kuluessa olo alkaa usein helpottamaan. Se ei välttämättä tapahdu ihan nopeasti ja onkin tärkeää, että annat luvan itsellesi tuntea niitä ikäviäkin tunteita.

Kirjoitit myös, että sinulla ei ole enää mitään menetettävää, koska kaikki muutkin asiat ovat huonosti. En tiedä, mitä kaikkea elämässäsi on meneillään, mutta toivoisin kovasti, että sinun ei tarvitsisi jäädä vaikeiden asioiden kanssa yksin. Apua on saatavilla ja sinulla on oikeus sitä saada!

Miltä sinusta tuntuisi kertoa ajatuksistasi jollekin läheiselle aikuiselle? Tai esimerkiksi opettajalle, terveydenhoitajalle tai kuraattorille? Erityisesti koulun työntekijöiden tehtävänä on olla lasten ja nuorten tukena monenlaisissa haastavissa asioissa. Aina on hyvä mennä juttelemaan jollekin, jos on vaikea tilanne.

Meillä Nuortennetissä on myös ilmainen Lasten ja nuorten puhelin (p. 116 111), chat ja nettikirjepalvelu: https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/ Palveluissamme pystyt nimettömästi juttelemaan ihan mistä aiheesta tahansa.

Paljon voimia ja jaksamista loppuvuoteen!

Ystävällisin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Ihastus……

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top