Siirry sisältöön
Väärän Ikäinen

Olen kesällä 13 vuotta täyttävä nuori tyttö. Olen kohdannut paljon ikärasismia, että ”et sä voi tajuta ku oot ton ikäne” tai ”ei sust oo mihinkää, häivy kakara” tyyppistä, netis ja muutenki IRl-elämäss. [osa tekstistä poistettu] tunnen olevani kelvoton. En nykyään haluu sanoo ikääni kellekkää. Odotan sitä et täytän 13 vuotta ihan hirveesti, ehkä sillon mua ei enää vähäteltäs. Eikö ikääki tärkeempi asia olla se, mitä on sisiältä? Mun mielest ainaki.

Nimetön

Mun mielestä tollainen ikärasismi ei oo reilua. Mäkin oon täysin sitä mieltä, et tärkeintä on se, millainen on sisältä. Joku voi olla ikäisekseen paljon järkevämpi ja fiksumpi kuin joku toinen. Kaikkia asioita en sun ikäisille kertois, oon jo koht 18, mut se ei oikeuta tollaista kielenkäyttöö ja sitä paitsi itsekin muistan, et 13-vuotiaana olin välillä tosi alamaissa kun oli sellainen olo et kaikki vihaa mua. Mä en usko ollenkaan, et sä olisit liian nuori ymmärtämään asioita tai ettei susta ois mihinkään.
Toivottavasti sulla on ees joitain hyviä kavereita, sillä omaa elämääni vaikeutti kauheasti se, ettei mulla ollut. Nykyäänkin ”small talk” ei oo kovin hyvin hallussa, ja pitäis joihinkin ystäviin pitää enemmänkin yhteyttä, mutta tilanteeni on nyt sentään parempi. Ystävät nimittäin auttavat jaksamaan. Ja älä mitä sen sun ikäs kanssa, itse olen melko pienikokoinen ja muutenkin todella yläasteikäisen näköinen, jotenka mua luullaan yleensä paljon nuoremmaks kuin oonkaan:). Tsemppiä sulle, ja koeta jaksaa!

KOKEMUSTA ON…

Älä välitä oon ite 13v tyttö kans ja mullekki kokoaja selitetää et
´´ei tollene pentu voi tietää mistää mtn” mut älä välitä [osa tekstistä poistettu]

Vastaa aiheeseen: Ikärasismi on kauheaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top