Siirry sisältöön
Ruotsi666

Joo olen 13v tyttö ja olen kokeillut itsetyydytystä joillain tavoilla mutta ongelma on se että en tiedä mihin ja kuinka pitkälle saa pestyjä tavaroita tunkea esimerkiksi joku pitkä esine ja haluaisin saada orgasmin mutta en ole saanut nii mihin ja kuinka pitkälle olisi hyvä tunkea tavaraa. Tarkotan alapäähän.

Allu 13v

Kannattaa hieroo vaa klittaa.

itsyalocaljonneboi

No siis vaginaan voi tietääkseni työntää mitä vaan mikä sinne sopii ja niin pitkälle kuin itsestä on kiva mut mitään terävää ei kannata eikä saakkaan työntää!!

Inka Kiuru

Itsetyydytys on turvallinen tapa tutustua omaan seksuaalisuuteen ja kokeilla, mikä tuntuu omassa kehossa hyvältä. Sillä on rentouttava ja stressiä poistava vaikutus. Itsetyydytystä on kuitenkin hyvä tehdä aina omassa rauhassa ja niin ettei sillä häiritse muita.

Helpointa on käyttää omia, puhtaita käsiä. Mitään kehoon kuulumatonta, likaista tai mahdollisesti rikki menevää ei saisi koskaan työntää kehon sisään.

Itsetyydyttää voi niin usein kuin haluaa eikä sillä ole mitään haittavaikutuksia, kunhan vain pitää huolta ettei ihoon tule vaurioita esimerkiksi terävistä kynsistä tai liian kovakouraisista otteista.

Lue lisää teemasta https://www.nuortennetti.fi/seksuaalisuus/itsetyydytys/ ja https://www.nuortennetti.fi/seksuaalisuus/kysyttya-seksuaalisuudesta/.

Terveisin, Nuortennetin ylläpito

Hetsukka28282

Ite työnnän kynää ja sain orgasmin kaks kertaa ja työnsin syvälle

Heips…

En tiedä käykö täällä enää ketään, mutta mitä sinne voi työntää ja minkä laista liikettä pitää tehä

Vastaa aiheeseen: Itsetyydytys välineet

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top