Siirry sisältöön
jaa-a

Miten tän nyt alottas mulla ei oo elämässä mitään muuta kun koulu ja sitäkään en jaksa käydä. Haluaisin harrastaa jotain joukkuepeliä mutta se on liian myöhäistä kun kaikki olisi pitänyt aloittaa pienempänä. Koulu ei kiinnosta koska käyn koulua toisella paikkakunnalla ja ei ole kavereita + kaikki inhottavat esitelmät ja kaikki oon jotenkin kyllästyny siihen et tuun kotiin istun tietokoneelle ja huomenna samanlainen päivä. On mulla kavereita mut se kaikki on vaan sitä tavallista harmaata arkea jossa ei oo mitään erikoista. Entisessä koulussa oli helpompaa kun ei oikeestaan tarvinnu kavereitten eteen tehä mitään oon vähän ujo ja myös rauhallinen en uskalla mennä puhumaan kellekkään huonon itsetuntoni takia päässäni jyskyttää ajatus että olen ruma ja tylsä ja ikävä. En tiedä onko tämä masennusta vai mitä. Jotenkin kyllästynyt siihen että ei mun elämässä oo mitään sisältöä ja että en oo missään hyvä. Kunpa löytys joku harrastus tai elämässä ois joku missä ois hyvä mutta kun ei.

Avulias(:

Moi! Mulla oli ihan sama juttu ala asteel, paitsi kävin samalla paikkakunnalla koulua. Mutta mulla tuntui kanssa olevan huono itsetunto. Ja ei ollu kavereita, eikä myöskään ketään kenelle voisin mennä puhumaan. Pelkäsin että olen tylsä muiden mielestä, koska pidän Michael Jacksonista, nuorempana mangasta ja kaikensorttisista peleistä. Mutta kuitenkin kun aiirryin yläasteelle,päätin sinä lomana, että musta tulee itsevarmempi. Katoin itteeni peilistä, etin hyviä puolia ittestäni ja toistin; en oo ainoo yksinäinen! Sun kannattaa tehä samanlai! Kohita itseluottamusta kehuilla ja hyillä puolilla! Kaikilla niitä on:))!!

Ps. Sori jos on virheit. Kirjoitettu puhelimella:D

joku random??

Jaa-a Jaa-a koita tehä ittestäs villi semmonen vähä hullu joka olis rohkee ja syö rokkaatee vähän kaikke semmosta bähän tyhmääki niin elämä tulee vähän innostavammaks kuuntele knallia ja sateen varjoa aivan mahtavaa huumoria naura ittes käppyrälle juokse kovaa ja koita lentää olen aika hullu mut riehuminen on parasrapa ottaa elämästä ilo irti itte tykkään jalkapallosta ja kun olisemmonen jalkkis leri niin oli mahtavaa olla sie parhaan kaverinkaa ja kun oon hycä maalivahti niin se heittäytyminenki on kivaa kuullostaa varmaa aika hullulta.

Vastaa aiheeseen: Jaa-a

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top