Siirry sisältöön
epäonnistunut miehenä

Siis olen aikuistumassa oleva miehen alku. (17). Mä tapasin nykyisen ja ensimmäisen tytön jonka kanssa oli todella paljon yhteistä. :) me ollaan oltu yhdessä nyt kaksi viikkoa ja yritettiin seksiä mutta se ei oikein onnistunut koska jännitin liikaa… Minä haluaisin jakaa ensimmäisen kerran juuri tämän tytön (myös 17) kanssa sillee… Tyttö oli ensimmäisellä yrittämällä erittäin ymmärtäväinen, mutta mä vaan ajattelen paljon sitä että minä epäonnistuin miehenä ja rakastajana. Sain sen erektioon, mutta aina kun meidän piti aloittaa eroktio lopahti varmaankin jännityksen takia… .mitä minä voisin tuolle jännitykselle tehdä? Auttakaa mua!

Nimetön

kerro tälle tytölle sama mitä äsken, eli jännitit liikaa ja haluaisit kokea hänen kanssaan ensimmäisen kertasi. varmasti tyttö ymmärtää.

emotonttuli

Mie en sua valitettavasti osaa auttaa, oon vasta 14v ja kaiken lisäks tyttö.. Taino jätkähän mä haluisin olla xd. Muttasiis, mieti et mitkä asiat siinä jännittää sua ja keskustele niistä vaikka sen sun muijas kanssa? Eh haluisin auttaa mut en osaa xd..

ja btw, ootko varma et kaks viikkoo on tarpeeks kauan seksiin? eikai siin mitää, en tuomitse, mun mielest vaa kauheen vähän.. mut mielipiteet on erilaisia :)

Vastaa aiheeseen: jännittäminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top