Siirry sisältöön
Terve

Mulla on ollut jo jonkin aikaa tunne että jokin on todella pahasti pielessä mutta en tiedä mikä ja se ahdistaa aivan hirveästi. Tietääkö kukaa mitää tälläsest tunteest mitää?

Hmm

Tommosia ns. etiäisiä on joillakin ihmisillä… Valitettavasti sä et voi tietää mikä asia se on, asiat menee omalla painollaan…
Etsi netistä joku ”taikauskoinen” sivusto ja kirjoita sinne. :) Muuten linkittäisin tänne, mutta nää ei julkase linkkejä… Pärjäile! Se menee ohi, tapahtui sitten mitä vaan.

Sarah <3

Olisikohan elämässä sitten jokin asia mikä ahdistaa vai terveydessä? Vaikea tietää ilman parempaa tietoa, mutta jos epäilet terveydessäsi olevan jotain vikaa, mene esim. terveydenhoitajalle. Vaikka ensin pelottaisikin.
Jos sinulla on vain tunne että elämässä ei ole jokin hyvin, kai sille on jokin syy? Mieti, mikä elämässäsi estää onnellisuuden ja mitä voisit tehdä että olisit onnellinen. Mikä elämästäsi puuttuu ja mitä voit tehdä sen eteen että saisit elämäsi puuttuvan asian. Joskus tämä ei riipu itsestään,mutta silloin täytyy hyväksyä asian kulku ja koittaa olla sinut sen kanssa, jos et itse voi tehdä mitään asialle.
Jos kuitenkaan et löydä yhtään syytä tunteellesi, päätä, että tämä murehtiminen on turhaa, kaikki on hyvin eikä mieltäni kannata rasittaa turhilla murheilla. Se voi olla vaikeaa, mutta harjoittele.
Jos sinusta kuitenkin tuntuu oikeasti pahalta, etkä osaa ratkaista asiaa itse, mene juttelemaan jolle kulle, jonka kanssa keskustelu tekee sinulle hyvän olon.
Kun itselläni on hankalaa, menen varaaman ajan kouluni sossulle ja käyn siellä niin monta kertaa, että ongelma on puitu pois. Hänelle voi kertoa kaikesta. Olen myös vanhempieni avulla saanut kaupunkini perhe neuvojan käymään kotonani, hänelle oli helppo jutella. Äiti, isä, kaveri, kaverin vanhemman, terveydenhoitaja, opettaja…. monia vaihtoehtoja.
Joskus myös nuoruuden ”maailman tuska” tekee selittämättömän oudon olon, sille ei voi aina mitään.
Tsemppiä elämään! Jokaisella on oikeus olla onnellinen, joskus täytyy vain ottaa itseään niskaskasta kiinni ja päättää käydä sille polulle! :)

John

Tuttu tunne, menee ajallaan ohi. Älä vain ajattele asiaa, ni se menee ohi nopeammin. Vai kohdistuuko tää huoli johonki tiettyyn ihmiseen tai asiaan?

Terve

mä en osaa sanoo yhtää et mihin tää kohdistuu mut se vaa tuntuu voimistuvan koko ajan.

Vastaa aiheeseen: Jokin pahasti pielessä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top