Siirry sisältöön
Hirmuinenrölli

Voitko puhuu mulle?

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Kauniiden asioiden kuuleminen on kaikille tärkeää, joten ymmärrän pyyntösi hyvin. Toivottavasti myös muut nuoret innostuvat kirjoittamaan sinulle kivoja asioita!

Vaikka joskus olisi huono päivä tai ympärillä olisi ihmisiä, jotka eivät tunnu ymmärtävän tai arvostavan sinua, niin muista, että olet ihana, tärkeä ja just oikeanlainen sellaisena kuin olet! Hankaluuksia tulee ja menee meillä kaikilla (ne eivät vain näy aina ulospäin), mutta niistä kaikista on mahdollisuus selvitä.

Sitä mukaa kun kasvat, voit enemmän ja enemmän vaikuttaa omaan elämääsi. Voit tehdä siitä just sellaisen kuin itse haluat ja elää elämää, jossa viihdyt. Millaisen kodin haluat? Miten haluat viettää vapaa-aikaasi ja millaisessa seurassa? Voit koota ympärillesi hyvän ystäväporukan, joka saa nauttia hyvästä seurastasi. Huipputyyppejä voi tavata kaikkialla ja suurimpaan osaan niistä tulet ehkä törmäämään vasta aikuiselämässäsi – toisaalta on ehkä olemassa myös ihmisiä, joita tunnet jo nyt ja joiden kanssa olet tekemisissä koko elämäsi ajan?

En tiedä sinusta mitään, mutta olen ihan varma, että tulet kokemaan vielä kaikkea kivaa, erikoista, yllättävää, kaunista ja mieltä lämmittävää! Oletko sellainen, joka tykkää ilahduttaa toisia? Silloin osa ilosta palautuu myös sinulle, mikä toisten ihmisten ilahduttamisessa on mahtavaa ja lisää iloa, onnea ja hyvää mieltä tähän maailmaan.

Olet mahtava tyyppi ja toivon sulle auringonsäteitä tähän kevääseen ja rauhaisaa, levollista mieltä. Jos joskus toistekin kaipaat juttuseuraa tai lohdutusta, niin soita meille numeroon 116 111. Meillä on sinulle aikaa eikä soittaminen maksa mitään!

Jos saa halata, niin TÄSSÄ vielä tiukka rutistus!

Lämpöisin terveisin
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Jotai kivaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top