Siirry sisältöön
ainut

mä olin meidän luokasta AINOA , joka ei saanut joululahjaa luokkakaveriltaa. yksikin mun kaveripiirin tyyppi antoi kaikille muille ”kaveripiirini” jäsenille lahjat ja sanoi mulle ” sori eikai haittaa kun en ostanut sulle lahjaa?” no tattakai se sattui. vaikka mä olenkin jo tottunut siihen. ja taisin yhen kortin saada joltain tyypiltä, joka antoi kortit kaikille. eli voin sanoa että paha mieli tuli.
kommentteja?

NappiTyttö

:( surullista. Se ei oo kiva tunne kun ei saa lahjoja keneltäkään ja kaikki muut saa. Mullakin oli ala-asteella niin että keneltäkään en saanu lahjoja tai kortteja mutta sitten tajusin että rupeenpa ite väsäämään kortteja ja ostelemaan lahjoja (siis nyt ylä asteella äkkäsin) Ni kun annoin sitten kortit ja lahjat ni kyllä 5/6 antoi kanssa lahjan. :) Jopa ne jotka oli valittanu että ei ole yhtään rahaa ja ei saa vanhemmilta… :) Kun annat sinulle annetaan. Mutta en sano että tämä olisi sinun syysi. Vaan että joskus muut odottavat sinulta ekaa askelta.

Helmeri

En tiedä, miten suuresta koulusta ja mistä ikäluokasta olet, mutta voisin sanoa ettei tuollaisesta kannata ottaa ”liikaa” itseensä. Jos mietit koulua elämäsi ainoana sosiaalisten suhteiden verkkona, olet mielestäni väärästä. Se tosiaan on suuri sosiaalinen verkko, muttei ainoa. Vielä pienempänä kun mennään luokka-asteille. Monilla kavereillani ei ole luokallaan ketään varsinaisia ystäviä, kavereita kylläkin, mutta se on vain ,sanoisinko, huonoa onnea.

meitsi

no ei se niin vakavaa ole sano kavereille että ei tunnu kivalta tai sitten vaihda kaveriporukkaa

Vastaa aiheeseen: joululahjat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top