Siirry sisältöön
🥀🥀🥀

Hei, mä oon aika nuori tyttö ja siis mulla on aika tavoin kaikkialla paha olla ja mulla ei oikein ole kavereita muuta kun netissä. Vaihdoin koulua ja oon koko tämän vuoden yrittänyt hankkia kavereita mutta ei ole oikein onnistunut, aluksi on mutta kaikki on sitten vain jättänyt yksin.

Kotona on ihan mukava muuten mutta vanhemmat on ärsyttäviä ja ei oikein jätä rauhaan vaikka siis olen kyllä keskustellut niille asiasta.

En muutenkaan viihdy yksin joten kaikki tämä on paljon hankalempaa… en edes osaa hankkia kavereita eikä sitten kukaa omatoimisesti tule muhunkaan tutustumaan

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Kiva, kun kirjoitit tänne. Kurjaa, kun jouduit odottamaan vastausta näin pitkään! Olemme todella pahoillamme siitä!

Tosi ikävä kuulla, että sulla on paha olla. Liittyyköhän se paha olo just siihen, kun kerroit, ettei sulla ole oikein kavereita? Se ei varmastikaan ole ihan helppoa yrittää hankkia kavereita uudessa koulussa, mutta hienoa, että olet yrittänyt niitä hankkia! Oot kyllä tosi reipas, kun olet jaksanut yrittää kaverustua uusien koulukaverien kanssa. Onkoha siellä koulussa ketään, jolla olisi samanlaisia kiinnostuksen kohteita, kuin sinulla? Niistähän olisi helppo mennä juttelemaan ja usein juttua löytyy sellaisten kanssa helpommin, jotka pitävät samoista asioista. Oli kiva kuulla, että sinulla on kuitenkin netissä ystäviä.
Tosi hyvä, jos olet pystynyt keskustelemaan vanhempiesi kanssa siitä, että toivoisit heidän antavan sinulle omaa rauhaa enemmän. On tosi ymmärrettävää, että jokainen kaipaa omaa tilaa ja aikaa välillä.
Jos haluat pohtia näitä asioita enemmän kahden kesken päivystäjämme kanssa, niin voit soittaa, chatata tai kirjoittaa meillee nettikirjeen.

Lämpimin halauksin,
Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Kaikkialla paha olla

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top