Siirry sisältöön
Keskiviikkokettu172

Katsooko ketään täällä kdramoja eli korealaisia sarjoja? Ois kiva löytää joku kenen kanssa niistä vois jutella.

Katson siis enimmäkseen korealaisia sarjoja ja niitä on tullu katottuu joku yli 100. Sit katon kans välil japanilaisii ja kiinalaisii sarjoi ja niitä oon kattonu yhteensä joku yli 50 ehkä.(en oo pitkää aikaa laskenu paljon oon kattonu)

Oon katsonu näitä ainakin 4 vuotta eikä mul oo ikinä ollu ketään kelle puhua näistä. En ees oo kertonu kenellekkään irl ett katon näitä. Aattelen tavallaan, että tää on mun harrastus.

Kpop&Kdramas

MÄ!!!!! MÄ KUUNTELEN KPOPPII JA KATON KDRAAMOI JA MUL EI OO YHTÄÄ SAMANLAISII KAMUI, MUT OFC HALUISIN SELLASII!!!!! TUU IHMEES JUTTELEE MUN KAA, JOS VAA SIIS HALUUT!!! :)

Joku ihminen

Siis katon aasialaisia draamoja joten siellä on myös seassa korealaisia. En oo kattonu viel kovin montaa mut rakastan niitä koska tykkään sellasista. Ois ihana jutella sun kaa niistä jos vaan kiinnostaa.😁

Keskiviikkokettu172

Hei🤩unohdin tulla kattoo onks tänne tullu vastauksii, nii huomasin vast nyt, mut mua siis kiinnostais jutella niin voidaan jutella vaikka instagramissa(jos teille sopii). [Osa tekstistä poistettu.] 

Kpop & Kdramas

Joo sopii mulle, mut tääl ei kai voi julkasta mitää tilei yms, ni se voi olla vähä hankalaa… Mut mielelläni juttelisin!

Keskiviikkokettu172

Joo koitinkin jo laittaa tohon aiempaan viestiin mun tilin, mut se osa viestistä poistettiin😔no koitetaampa tällästä. [Osa tekstistä poistettu – lue keskustelemisen ohjeet: https://www.nuortennetti.fi/nuortennetin-keskustelupalstan-ohjeet/] Toivottavasti tää ei nyt poistu.

Keskiviikkokettu172

Okei, sekin poistu. Mitä täs nyt sit pitäis tehä😔

Vastaa aiheeseen: Katsooko ketään kdramoja?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top