Siirry sisältöön
Mä vaan. . . :<

Äh, tätä kaikkee on vaikee pukee sanoiksi . . . siks mä siis vaan tyydyin yhteen kysymykseen ja muiden mielipiteisiin. . .

Aina kaikki sanoo, et pitäis kertoo jollekkin jos on masentunut tai vastaavaa; mut mitä jollei ole kenelle kertoa ? Aina pitäisi olla lähellä ihminen, jolle voi asioista kertoa tai sitten ehdotetaan kertomista jollekkin ulkopuoliselle, mutta kuka nyt haluaa kertoa kaikki synkimmät salaisuutensa jollekkin tuntemattomalle ? Omalla kohdallani en ainakaan halua ja kaverit . . . Mul on niit, mut ystävät. . . Mä en tie kehen luottaa tai miks puhuisin näist, ei ne ymmärrä, niil on kaikki hyvin. . .

Joten siis, kysymys oli; Kenelle kertoa, jollei lähemmäisistä löydy ketään tai ventovieraalle puhuminen ei onnistu ?

tilulii

No tän yhden varteenotettavan vaihtoehdon ootkin jo huomannut.

Sitten toinen, vanhemmat? Jos sinulla toivottavasti on vanhemmat, tai ainakin jompi kumpi vanhempi, etkö voisi jakaa asioitasi heidän kanssaan. Myös mummot, mummit, tädit, vaarit tms. rakastavat sinua kovasti, ja kuuntelevat varmasti mieluusti huoliasi.

Kaverit ja ystävät ovat aina vähän siinä ja siinä, luottamisessa olen itsekkin ottanut riskejä ja nyt olen löytänyt sen johon voin luottaa. Ihana ihminen. Kokeilemalla sinäkin varmasti löydät sen johon luottaa ja joka jaksaa kuunnella sinua, vaikka soittaisit kolmelta yöllä.

Ja tämä ammattiväki ei ole niin kamalaa kun monesti etukäteen oletetaan. Aluksi olin itsekin vihainen ja ennakkoluuloinen psykologeille, ja ensimmäinen psykologini olikin hieman… kurja. Mutta nykyinen psykologini on mukava. Hänen kanssa keskustelen suruistani jos jaksan, ja jos en jaksa juttelemme arkipäiväisiä.

Enää en koekkaan psykologiani ”tuntemattomaksi”, vaan tuntuu kuin olisin vähän tutustunut häneen.

Toivon että löydät jonkun, jolle kertoa asiasi ja johon luotat
♥ tilulii

Nikki

Aina voi kertoa vanhemmille, ja heillä on velvollisuus auttaa. Mutta jos vanhemmille kertomisen kynnys on liian suuri, aina voi turvautua terveydenhoitajaan joka ei ole niin tuntematon? itse ainakin ala-asteella vietin paljonkin aikaa terveydenhoitajan juttusilla.

Vastaa aiheeseen: Kelle kertoa ja miksi ?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top