Siirry sisältöön
123

Mul on jo pitkään ollu mieles, et saattaiskohan mul olla tyyliin ADD tai joku vastaava. Koulussa tehdyn persoonallisuustestin mukaan oon 98% impulssiivinen, ja siellä kerrottiin että suurimmalla osalla impulsiivisista ihmisistä on keskittymishäiriö. En osaa olla ikinä paikoillaan enkä hiljaa, se ei vaan oo mahdollista. Tehtäviin en pysty keskittyyn, ajatukset harhailee ihan muualla jne. Mieliala voi muuttua muutamassa sekunnissa, sanon ja toimin ennenkuin ajattelen, mullon lyhyt pinna, ja ajatukset on ku televisiokanavat jotla kaikki on yhtä aikaa päällä, eli sekavat. Tein nettitestin tähän liittyen, 70 oli pisteraja ja sain 83. Alan vahvasti epäillä keskittymishäiriötä. Mutta miten saan vahvat tulokset, voinko hoitaa tätä jollain tavalla, ja vaikuttaako tulevaisuuteen?

Kia – Verkk@ri

Moikka,
keskittymishäiriöt ovat itseasiassa luultuja yleisempiä. Sinulla ei siis ole syytä huoleen, et ole yksin!
Jos asia huolestuttaa, sinun kannattaa kertoa epäilystäsi esimerkiksi vanhemmille tai koulun terveydenhoitajalle. He voivat ohjata sinut oikeaan lääkärin joka voi varmistaa tilanteesi.
Mikäli sinulla todetaan ADD, sitä hoidetaan usein lääkityksellä. Kun lääkitystä käyttää, sen ei pitäis aiheuttaa ongelmia tulevaisuudessakaan.
Hyvää kevään odotusta! :)
T: Kia

Vastaa aiheeseen: Keskittymishäiriö(kö?)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top