Siirry sisältöön
”,

Moi, mietin että milloin kirjepalveluun voi tehdä uusia käyttäjätunnuksia, ku haluisin puhua/kirjottaa yhest jutusta mutta en sillee että joku muuki vois lukee sen… Ku sinne yrittää tehä tunnuksen nii siihen tulee vaa jotai että kirjepalvelussa on ruuhkaa

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Moi!

Kiitos viestistäsi. Hyvä, kun kirjoitit ja kysyit asiasta!

Kirjepalveluun ei pysty tosiaan tekemään juuri sillä hetkellä tunnuksia, jos palvelu on ruuhkautunut ja silloin saa tuon viestin, että kirjepalvelussa on ruuhkaa. Kirjepalveluun voi kirjoittaa, kun siellä on tilaa ja tilaa sinne tulee kyllä aina säännöllisesti. Kannattaakin aina välillä kokeilla uudelleen, jos nyt vaikka pääsisikin luomaan tunnukset ja kirjoittamaan kirjeen.

Tiesitkö, että kirjepalvelun lisäksi on myös vaikkapa Lasten ja nuorten chat, jossa voi myös keskustella rauhassa omista ajatuksista. Lasten ja nuorten chat (nuortennetti.fi) ja puhelin (p. 116 111) päivystää nyt kesäaikana joka päivä klo 17-20. Kaikki yhteydenotot ovat nimettömiä ja luottamuksellisia ja niihin vastaavat vapaaehtoiset päivystäjät. Ehkäpä voisit ottaa yhteyttä myös chatin ja puhelimen kautta, jos et pääse vielä kirjettä kirjoittamaan. Ota rohkeasti yhteyttä, päivystäjät mielellään kuulevat, mitä sinulle kuuluu.

Aurinkoisia kesäpäiviä toivottaa,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Kirje

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top