Siirry sisältöön
R95

Mua vähän ärsyttää, tai oikeestaan enemmän ku vähän. Se, että aina sanotaan että voi laittaa postia sinne nuorten (ja lasten) nettiin. Mut aina ku mä oon käyny siellä, niin siellä lukee ”pahoittelemme mutta kirjeitäon tullut niin paljon ettemmemota niitä tällä hetkellä enempää vastaan” mutku oon yrittäny jomonta kuukautta! Haluisin kovasti kirjottaa ku en voi puhua puhelimeen, kotona kaikki huomaa ja muutenkin purskahtaisin varmaan itkuun puhuessani. Miks ei voi ottaa vaikka lisää kirjeisiin vastaajia?

minäkin

joo mäkin lähetin sinne about puolitoistaviikkoo sitten kirjeen, mutta ei oo vastattu. mulla se kyllä otettiin ihan heti vastaan, ei ollut mitään että kirjeitä liikaa. mutta sinne pitäis hommata lisää niitä vastaajia! en mäkään halua saada vastausta vasta kuukauden päästä!

todellakin

mä oon ysillä, ja myönnän, että tarttisin tätä kirjejuttua mut ku sinne ei voi kirjottaa. mullekki se sanoo että liikaa kirjeitä, enkä mä voi puhuu siihen puhelimeen kotona ku sillo mutsi kuulis iha varmasti, ei mulla ole aikaa ja jos oliski niin musta on helpompi kirjottaa. mut ku ne ei ota kirjeitä vastaa!

sama mielt

olen erittäin sama mieltä, on helpompaa puhua suu puhtaaksi kirjeessä kuin päin kasvoja, ainakin joillakin ihmisillä. Se tuntuu ihan kuin eivät välittäisi ollenkaan , ottaa hermoille:)

Sartsu – Verkk@ri

Moikka!

En itseasiassa oo ite kuullukkaa koko kirjepalvelusta, enkä osaa sanoa kuinka paljon vastaajia on. Koita olla kärsivällinen, yleensä se palkitaan!

Voit hyvin soittaa puhelimeen. Se on ilmainen, ja voit mennä vaikka kävelylle ja soittaa jostain rauhallisesta paikasta ettei vanhempasi kuule. Eikä haittaa vaikka purskahtaisit itkuun, uskoisin monien tekevän niin ja puhelinpäivystäjät ovat varmaan tottuneet tilanteeseen. Kannattaa yrittää, vaikka voi tuntua hankalalta puhua puhelimessa tuntemattomalle murheilta, muista että hän varmasti haluaa auttaa sinua ja ottaa sinut vakavasti jopa pienimmissäkin murheissa. Et todennäköisesti tule ikinä tapaamaan koko tyyppiä edes, eikä hän tiedä edes henkilöllisyyttäsi, joten rohkeasti vain!

Ja tietty voit tänne kirjoittaa, niin saat vastauksia meiltä Verkk@reilta sekä ehkä myös muilta nuortennetin käyttäjiltä jotka haluavat tukea sinua, joilla on sinulle hyviä neuvoja tai joku saattaa jopa olla samassa tilanteessa! Tänne voi kirjoittaa noitten aihealueiden ulkopuoleltakin, laitat vaan jonnekkin aiheeseen niin kyllä sun kirjotus löydetään!

Tsemppiä!
-Sartsu

Nimetön

Kuule, kirjottakaa sinne vaikka heti koulun jälkeen tai jotai, illalla sinne on tullut aina paljon viestejä, joten teidän kannattaa kirjottaa ne aikasemmin. (:

– Kokemust on täst asiast !

Vastaa aiheeseen: Kirjepalvelu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top