Siirry sisältöön
Ihmineeeen

Terve! Oon jo muutaman kuukauden ajan kirjotellu nettikirjeitä nimimerkillä ”Saturnuksen_kuu_nro_6” ja sit niiku kaikki tietää tuli se server ongelma jutska ja en päässy kirjautuu. Nyt kun varmaan pääsis jo kirjautuu, palvelu väittää et n tunnukset on väärin?! Vaikka oon kokeillu monta kertaa ja varmasti kirjottanu oikein :( Onko mun käyttäjälle tapahtunut jotain? Vai liittyykö tää vieläkin siihen servu ongelmaan? Ois ihanaa jos pääsisin kirjautuu, kosk mul ois siel oottamas yks aika kiirrellinen kirje. Toivottavasti osaatte auttaa! :)

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Valitettavasti kirjepalvelussa on ollut viikonlopun ajan tekninen ongelma, jota korjataan parhaillaan. Näin ollen kirjepalvelu on ollut nyt muutaman päivän poissa käytöstä. Vanhat tunnuksesi toimivat varmasti, kunhan häiriö saadaan korjattua, pahoittelut tästä!

Terveisin,
Nuortennetin työntekijä

Joo sama

Mullakin kadonnut tunnukset. Sama vika kaikilla.

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Hyvä kun laitoit viestiä! Kirjepalvelut olivat viikonlopun ajan kaatuneet teknisen vian takia, mutta vika on saatu nyt korjattua ja nettikirjelaatikko toimii taas normaalisti! Valitettavasti palveluntarjoajan teknisen virheen vuoksi emme saa enää palautettua viimeaikaisia ja sitä vanhempia kirjeenvaihtoja. Myöskään vanhat tunnukset eivät siis enää valitettavasti toimi. Olemme tosi pahoillamme tästä <3

Nyt kaikki on taas kirjepalvelussa kunnossa, joten jos haluat kirjoittaa meille uudelleen, luo uusi tunnus ja kirjoita uusi kirje. Vastaamme kirjeeseesi mahdollisimman pian!

Lämpimin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Kirjepalvelun tunnukset poissa?!?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top