Siirry sisältöön
Nallekarhu(:

Oon alkanut miettii, et miks me ihmiset ollaa näi ” tyhmii ” ja miks me ylipäätänsä kiusataa muit?
Mua kiusattiin viime vuonna. Mun paras kaveri kuristi , käännytti kaikki kaverit mua vastaan ja mua syyteltii asioist joista en edes ollut tietonen. Se satutti tosi paljon.. Iltasin itkin itteni uneen ja aamuisin en jaksanu nousta ylös.

Tänä vuonna tilanne on ihan toinen, mutta mulle on tullu pelko , enkä uskalla jutella uusille ihmisille.. entä jos se viime vuotinen alkaa uudestaan? oon saanu tältä kiusaajalta viestii, mut oon vaa antanut olla.

Mun koulussa on kehitysvammanen poika, sitä haukutaan homoks, lyödää ja potkitaa. oon siitä kertonnut kuraattorille ja parille opettajalle, mut ei ne tee asialle mitään. En tiiä mitä tehdä. Mun pikkuveljelläkin on kehitysvammanen, ja se on samassa koulussa, se ei halua esim. liikuntatunneilla mennä poikien pukuhuoneeseen vaihtamaan liikuntavaatteita. Luulen että syy on se, että ne muut haukkuu sitä.

Oikeesti, puhukaa jos teit kiusataa ! Se voi jopa auttaaki!
Tositositosi paljon voimii ja halauksii teille ! te ootte tosi urheita, ku jaksatte kaiken. :)

joku random??

Tiedän tunteen mua ruvetaan haukkumaan jo neljättä vuotta putkeen yhel mun entisel lempinimel ei oo enää lempi nimi mut kerroin opelle se piti koko luokan edes et mua ei sais haukkuu sillä nimel mut kerran yks tyyppi sano mua sillä nimellä [osa tekstistä poistettu] ja rupesin itkee kaikki oppi et sitä sanaa ei kannata sanoo ääneemulle mutta taas se jatkuu ainakun teen jotain väärin niin mua kiusataan sillä nimellä huomioikaa:kiusaajat on mun parhaita kavereita on edelleenki ja olen itseni mielestä hölmö kun rikoin ihoni yhen sanan takaa mutta toivottavasti lohdutti sua edes vähän ja ottaisin itselleniki apua vastaa jos joku kirjottaa.

Vastaa aiheeseen: Kiusaaminen.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top