Siirry sisältöön
Minä vain

Normaalia keskustelua kiusaamisesta siis. Kertokaa toki omia kokemuksianne, milloin se alkoi ja miten saitte loppumaan vai onko tuo kiusaaminen vielä ees ylipäätään loppunut. Luen mielelläni ja kokemuksesta tiedän miltä kiusatusta tuntuu.

Nimetön

Mua on kiusattu jo 5 vuotiaast lähtien eskarissa. ( kävin kaksvuotta).
Yläkoulun aikana oon välillä tuntenu kiusaamista , mutta 7lk mua kiusattiin, muistan tosi hyvin ku mun töitä sabotoitiin kuviksessa ja mua yks vanha ystäväni alko 8 lk ja tässä 9lk vittuilemaan mulle päin naamaa. No, ei siinä mitään , sillä meijän luokan pojatkin tekee sitä samaa huvinvuokses. En oo pahemmi jaksanu kiinnittää huomiota, koska oon kestänyt tällästä aika kauan . Ja mitä nyt sanoo meijän luokan koulutovereista tytöistä, niin ne puhuu kans mun selän takana paskaa . Ei mun tarvi ku sanoo jotain kiltisti tai kertoo , mitä mieltä mä oon asiasta ni heti joku ”fiksu oppilas” päättää puhuu musta selän takana pahaa . Ja siks nykyään en osaa oikee ilmaista itteeni kunnolla, koska tavallaan musta tuntuu ett mussa on vaa vikaa ja että kaikki muut on mua parempia ja mä oon tälläne kehitysvammainen. Tällästä tää pitkä aikainen kiusaaminen on , itse en jaksa välittää omista ongelmista vaan oon enemmän se ihminen, joka puuttuu kiusaamisen. Koska mä tiedän , miltä se tuntuu.

Patricia

Koko peruskoulun ajan on meikätyttöä kiusattu. Oon nyt 17-vuotias, siis. Isommat pojat varasti minulkta tavaraa, mua on kaadettu hiekkamonttuun ja vesilätäkköön. Kolmosluokasta eteenpäin yks tyttö alko kiusaamaan fyysisesti, ja jouduin välillä tappeluihin muiden kanssa. Viidennellä luokalla haukuttiin lesboksi ja huoraksi, silloin alko itsetuhoisuus. Seiskaluokka oli omaa helvettiään, koska pelkäsin koko ajan, olin vihainen, olin masentunut. Kasiluokalla alettiin huomautella (enemmän) pukeutumistyylistäni ja kaikki mjuutkin eskaloitui huippuunsa. Sain loppumaan – ainakin vähäksi aikaa – yhdellä teolla, mistä en ole ylpeä, mutten sitä voi yksityissyistä sanoa ääneen. Ysiluokalla vaihdoin sitten kokonaan kaupunkia, vasta silloin loppui koko paska.
Luottamus ihmisiin on yhä hukassa, välillä masentaa aivan liikaakin ja se, että käyn nyt ammattikoulua on maailman kahdeksas ihme. Onneksi kummipoika auttaa jaksamaan.

Vastaa aiheeseen: Kiusaaminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top