Siirry sisältöön
98- kiusattu poika

eli tää on lyhennetty stoori mun elämästä, siitä mihi kiusaamine johtaa ja siitä et maailmas on viel ihaniiki ihmisii jälel.

Kaikki alko yköseltä mul oli eskaris paljo kavereita ja mua ei ois ehkä koskaa kiusattu jos ei oltais muutettu. Muut mun luokalt oli ollu samas eskaris ja olin ujo tyyppi nii aika äkkii musta tuli ulkopuolinen.. Mää katoin vierestä ku muut pojat pelas sählyy ja muita. Kakosel asiaasiat vaa paheni. Enää niille ei ruuttäny se et ne syrjii mua vaa ne alko haukkuu, hakkaa ja uhkailee. Koko ala-aste meni suoraa sanottuna päi persettä. Mitä korkeempi luokka-aste sitä pahempi kiusaaminen. Seiskalla se oli jo iha hullua jos katto vahignos jotaki tyyppii sai olla varma et seuraaval välkäl mulla on joko hampaat kurkus tai musta silmä. Kasi alus oli viimene pisara. Ne hakkas mut koulu jälkee, viilteli mun kädet auki ja hakkas päätä asfalttii. Sen seurauksena mut haettii koulust suoraa sairaalaa. Mulla oli aivotäräys ja verenhukka. Olin verenluovutukses . Sillo mun piti vaihtaa kouluu. mua pelotti iha sairaasti. Ku mut laitettii luoka etee seisomaa ja kertomaa nimen nii änkytin sen jotenki :) niil sattu olee just kemiaa ja mun piti valita joku tyyppi kenen vieree meen istuu. Mää menin melkei paniikkii jotenki oudosti enkä tienny kene vieree menisin. No sitte yks tyttö viittas ja sano et voin tulla sen viereee.noh menin sen vieree ja se alko heti juttelee enkä mää oikei osannu vastata… Sitse sano et se tietää mun kiusaamisesta et niitten luokanvalvoja oli sanonu vaan sille sen. Mää ajattelin et se oli säälistä mun kans mut eise ollu.. Se oli joka välkkä mun kans jotku pojatki tuli juttelee ja nyt mulla on paljo kavereita (sen tytön ansiossta) ja mun nykyne ”bestis” on se tyttö ja se asuu iha naapuris. Sen kans voin olla oma itteni.. Vaikka ny murrunki joskus.. Niise auttaa mua ja halaa .. . mää toivosin et ketään ei kiusattas eikä kukaa joudu kokee sellasta mitä mää oon kokenu. Kiusaamisen pitäs loppuu heti.

Sori kirjotusvirheet (kirjotin kännyllä) ja murre :) ja jos jotai teidä luokkalaista/ tuttua kiusataan nii auta sitä. Ssää voit pelastaa jonku elämän :) kiusaaminen jättää pysyvät arvet, ja tiiän sen kokemuksesta.

Oih…

Mulle tulee aina niin kyynel ku luen tällassii… Ja oikeesti täytyy olla tosi kiitollinen tuollaisille ihmisille kuten tuolle
tytölle jonka tapasit ja onneks sul on tommonen kaveri. Tosi ikävää et oot joutunu kokee ton kaiken… Mut uskon todella et tääkin teksti voi auttaa joitakin muita kiusattuja :) Mut hei onnee ja jaksamist sullekki jatkossa!<3

Oih…

Mulle tulee aina niin kyynel ku luen tällassii… Ja oikeesti täytyy olla tosi kiitollinen tuollaisille ihmisille kuten tuolle
tytölle jonka tapasit ja onneks sul on tommonen kaveri. Tosi ikävää et oot joutunu kokee ton kaiken… Mut uskon todella et tääkin teksti voi auttaa joitakin muita kiusattuja :) Mut hei onnee ja jaksamist sullekki jatkossa!<3

kiusaddu);

Hei! Sinulla on ollut rankka lapsuus! Tiedän miltä tuntuu olla kiusattu. Olen itseasiassa yhäkin kiusattu… He eivät lopeta. Mua ei oo hakattu ku vaa kerra. Makasin ojassa tajuttomana kuulemma varmaan kolme tuntia. Koska olen tyttö, 13v niin ymmärrän jo miten he eivät uskalla viiltää ranteitani auki… Mua on haukuttu ykkösekt asti. Neekeriks usein koska anteeks et oon vähän tummempi kuin te muut kiusaajat. Tästä on jo juteltu opettajien ja kiusaajien vanhempien kanssa mutta he eivät lopeta… Muutamme varmaan itsekkin. Joudun jättämään hyvästit sille kaupungille missä asuin koko elämäni aiemmin. :( tää on mun tarina. 1-7 luoka kiusaus…. Ei päivää ilman neekeriksi sanomista.):

Nimetön

Ihanaa, et joku kirjottaa tänne tällasii asioita!! :D en tiennytkään että kiusaaminen voi mennä noinki pahaks!! :o toivottavasti ketään ei kuisattais niinku sua! En ymmärrä miks..?
Mut ihanaa et oot selvinny!!! Niiku sanoit,.maailmassa on ihaniaki ihmisiä jäljellä!!! Toivottavasti kaikki kiusatut savat toivoa tekstistäsi :)

Nimetön

Tosi hieno juttu, et kerroit tuon tarinas!!! Mä toivon kovasti, et se antaa toivoa ja voimia sekä kiusatuille että niille, jotka haluaisivat puuttua kiusaamiseen mutteivät uskalla:).

alkuperänen kirjottaja

Nii on ollu sullaki rankka lapsuus. Minä en kertonu kellekkää kiusaamisesta se selvis vasta sillo kasilla… Oli pakko kertoo. Mut hyvä ku oot kertonu asiasta ja ei sua sais haukkuu neekeriks eikä varsinkaa hakata… Oisko sulla mahollista vaihtaa kouluu?

alkuperänen kirjottaja taas

eiku juu sori siis joo aijot muutenki vaihtaa kouluu :) muthei toivottavasti saat sieltä kavereita minne ikinä meetki. Ja jos satut tulee tänne nii mää lupaan et sun ei tarvi olla yksi :)

Nenni

Voih… Kiusaaminen ei oo kivaa.. Itku tullee tosiaan ku lukkee sun tarinaa. Se oli siltä tyttäreltä oikeen ku se tulisun kaveriks. Se on totta kiusaaminen jättää arvet nimimerkki kokemusta on. Oispa itelläki ollu tolleen.

alkuperänen kirjoittaja

Nii… Mää oisin vieläki iha hukassa jos sitä ei olis… Mut koita sääki jaksaa :)

you know me ;)

tunnen tän jutun kirjottajan (ehkä?) oon ehkä tällähetkellä sun luokalla ooks Oulu läheltä? :)

neuvoton tyttö

Kauhee ja toisaalta ihana ’tarina’! Ihan kamalaa et oot joutunu kestää tollasta, itteäni kiusattiin vaan yläaste aikana ja se oli pelkkää henkistä kiusaamista.
Mutta nyt oon jo lukion ekalla ja oon huomannu mun rinnakkaisluokalla pojan, jolla ei oo yhtään kaverii koulussa ja 2 muuta poikaa kiusaa sitä jatkuvasti :( Kuulin muilta tytöiltä, että ne samat 2 poikaa on kiusannu tätä yksinäistä poikaa jo koko yläasteen ja vähän ala-asteellakin… Mun tekis mieli mennä jutteleen sille, mut voi olla että se luulis et mäki haluun vaan kiusata sitä. Pyysin sitä poikaa jo fb-kaveriks, mutta se ei oo vielä hyväksyny…
Sit toisaalta pelkään myös itekki, et jos meen puolustaa sitä poikaa, niin alkaakohan se 2 poikaa sit kiusaa muakin… Toisaalta mulla on kyllä tosi paljon kavereita, jotka sit puolustais mua :)

alkuperänen kirjottajatäällätaas :)

i know you (tai joku tämmöne): juu oon oulu läheltä siitä jännästä kunnasta mikä liitty ouluu :) ooks 8b?

Ja mun yläpuolel oleva tyttönen;
mun mielestä kannattais mennä juttelee sille ja näytä sille sillei että sää et haluu pahaa sille vaikka hymyilemällä aluks… Kyl määki alus luulin ku se tyttö alko puhuu mut kyl sittetajusin et s ei haluu paahaa tai jtn. Suosittelen :)

Tälläiturha :(

Mua on kiusattu kans ykkösestä asti [osa tekstistä poistettu] En oikeesti itekkää jaksais enää olin suosittu eskarissa mul oli paljon kavereit yms ja sitte tuli koulu jäin ihan yksin ystävät kerto mun salaisuuksia ja mua kiusattii nimilä ”Homo” ”Läskiperse” ymsyms yläasteella se on jo ”Tapa ittes” ymsyms en pysty kertomaan kellekkään koska en luota itseeni enään joten olen pikkuhiljaa sen puolella että voisin kuollakkin maailma olisi paljon parempi paikka.

you know me taas

juu oon 8b [osa tekstistä poistettu]. Mää oon varma et sää oot se luoka söpöi jätkä joka tuli iha vast ;D ootsääse ku se tyttö on mun tosihyväkaveri jase kertomulle elä suutu sille. Mut sillonku seisoit siin luoka ees nii kaikki tytöt kuiskaili sillee; ”sairaa sulone” kaikki ois nostanu kätesä jos niitte vieres ei olis jo valmiina ollu. Te sovitte sen ”tytön” kans täydellisest yhtee luoka söpööinn ja luoka nättein ;D tuun huomen juttelee sullle koulus jos se ”tyttö” ei omi suo :D

Vastaa aiheeseen: kiusattu 7v. (mun tarina)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top