Koira

Moi!
Tykkäättekö koirista ja onko teillä koiria, jos on niin minkä rotuisia ja ikäisiä? Jos teillä ei ole koiria, niin haluaisitteko koiran ja minkä rotuisen haluaisitte? Olisi kiva kuulla. :) Minulla on koira joka on rodultaan Lagotto romagnolo ja se on 3v ja täyttää 4v.

kalle

Itselläni koiraa ei ole koskaan ollut, mutta haluaisin kovasti yhden, jollen joskus kaksikin! :)
Oma lempi rotuni on ollut aina Bullterrieri, Malinois/belgianpaimenkoira, saksanpaimenkoira, bulldoggi ja Pitbull! En osaa yhtään sanoa miksi, mutta kyseiset rodut ovat olleet AINA lähellä sydäntäni, ja omana toiveenani on vielä tulevaisuudessa omistaa bullterrier!

OrganicGreenTea

Moi!
Mä rakastan koiria, vaikka itelläni ei koiraa ole. Haluisin ehkä Novascotian noutajan (eli tolleri) tai labradorinnoutajan. Myös Bordercollie tai sekarotuinen olisi ihana!
Jos itse hankkisin koiran, haluisin adoptoida kodittoman koiran ja antaa sille hyvän elämän.

Topi

Moi!
Mulla on 1,5 vuotias Walesinspringerspanieli Topi :)

Moi

Meillä on semmone seropi (tyttö) 3,6 v

Anonyymi :)

Itselläni on Havannankoira joka täyttää kolme vuotta. :)

hatgirl011

meillä ei oo koiraa, mutta on ollut. Tällä hetkellä lähipiirissä [osa tekstistä poistettu] on koirat esim. Mummilassa on pitkäkarvainen collieuros 10v, sitten iskän siskolla on joku terrieri [osa tekstistä poistettu]. Yhdellä mun kaverilla on bokserinpentu [osa tekstistä poistettu]. Meillä oli pitkäkarvainen Collieuros. Se Piti lopettaa Suolistovaivojen takia [osa tekstistä poistettu].

Limelight

Moi! Mulla on jotain vajaa 10kk vanha Suomenlapinkoira-pentu (en tiiä onko sen ikäset pentuja enää, kai ne on). Ja mun lähipiirissä on paljon koiria, esim pikkuserkuilla on kaks koiraa, Novascotian noutaja ja toinen mun koiran ikänen sileäkarvainen noutaja. Mun parhaalla kaverilla on vajaa vuoden vanha sekarotunen koira, joka on ihan jäätävän kokonen ja musta tosi pelottava, se meinaan puree ja lujaa. Ja tykkään koirista muutenkin (en yli elämäni, koska on myös muita asioita mistä tykkään enemmän, mutta tykkään kuitenkin aika paljon koirista).

Tää viesti vaikuttaa tosi sekavalta, mutta koittakaa elää sen kanssa:) Heippa!

Dogit<3

Mulla on tyttökoira ja se on sekarotune. Siin on kultastanoutajaa ja karjalankarhukoiraa :) ja se on 11 eli aika vanha mummeli jo XD

Vastaa aiheeseen: Koirat

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.