Siirry sisältöön
Etäsuhteessa..

Oon ollu yhes nyt muutaman viikon yhen tytön kans. Se on aivan ihana mut asuu kaukana eikä olla nähty ikinä, ollaan molemmat 13 vuotiaita. Tässä tytössä on yksi ongelma, se koittaa kokoajan rajoittaa mun elämää. Esim jos mä sanon että meen kavereitten kans jonnekki se heti kysyy et mitä teen niien kans ja niien nimet yms. Sit se koittaa sanoo kaikkee et mun pitäis jättää menemättä ja jutella vaan sen kans kokoajan. Se ite on ties kenen kans aina eikä kerro niistä mulle. En oikein tiiä miten pitäis reagoida tähän

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Moikka!

Onpa kiva kuulla, että olet löytänyt ihanan ihmisen elämääsi! Kertomasi perusteella olette kuitenkin vasta tutustumassa toisiinne ja on tärkeä ja hyvä asia, että kuulostelet omia tunteitasi ja ajatuksiasi tilanteesta.

Sinulla on täysi oikeus olla kavereittesi kanssa eikä ole toiselta reilua sitä sinulta kieltää. Oletteko pystyneet juttelemaan tästä asiasta yhdessä? Osaako hän kertoa miksi hän haluaa rajoittaa tekemisiäsi? Seurustelun yhtenä kulmakivenä on luottamus toiseen eikä seurustelu sulje pois muita ihmissuhteita, kuten ystävyyttä.

Tärkeintä onkin, että kuuntelet itseäsi ja pohdit mikä tuntuu sinulta hyvältä ja mikä epämiellyttävältä. Voit myös jutella asiasta läheisillesi, esimerkiksi kavereillesi tai vanhemmillesi ja kysyä mitä he ajattelevat asiasta. Tsemppiä!

Aurinkoista viikkoa sinulle toivotellen,
Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Kontroloiva tyttöystävä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top