Siirry sisältöön
Romppu

Äitini alkoi tilata jotain naistenlehteä, missä sai 5 paketillista laihdutuspillereitä tilaajalahjaksi. Samaan aikaan minua kiusattiin koulussa jatkuvasti siitä miten lihava olen. Minulla oli juuri todettu sairaus ja kiloja oli jo lähtenyt yli 20, joten olin suuresti alipainoinen ja silti kiusaaminen jatkui. Äitini heitti ne pillerit roskiin koska ei tarvinnut niitä.Minäpä suruuni hain ne sieltä roskiksesta ja aloin napsimaan niitä aina välillä. [osa tekstistä poistettu] Lopulta se tuli jo liialliseksiVaihdoin koulua kuisaamisen takia.
Kun menin uuteen kouluun olin aika lailla normaali kun lopetin niiden syömisen. Kaikki luokallamme oli jotenkin laihoja ja koin itseni todella lihavaksi. Aloin syömään pillereitä taas.[osa tekstistä poistettu]
Kaksi hyvää ystävääni huomasi laihtuneeni,He huolestuivat ja sanoivat että minä kuolen. En vain pääse yli ajatuksesta että olen lihava ja en lopeta niiden syömistä.[osa tekstistä poistettu]
Kun olen syönyt niitä pillereitä kuukautiset on ollut jatkuvia ja vuoto mustaa. Tiedän että voin kuolla pian, mutta haen nyt vielä apua, jos sitä on.

MLL: Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei ”Romppu”,

Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa. Sinua lähellä olevista auttavista tahoista löydät lisätietoa Nuortennetin Mistä apua? –osiosta (www.mll.fi/nuortennetti/mista_apua).

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa MLL:n Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun (www.mll.fi/nuortennetti). Saat kirjeeseesi henkilökohtaisen vastauksen luotettavalta aikuiselta. Lisäksi voit käydä tutustumassa Nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”Aikuisen apua” – teksteihin.

Vastaa aiheeseen: Koukuissa laihdutuspillereihin

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top