Siirry sisältöön
Nimetön

Olen [osa tekstistä poistettu] jo kauan aikaa ja mun tukari tietää siitä! voiko hänen kanssaan mennä puhumaan siitä? [osa tekstistä poistettu]

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei,

Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa. Tukioppilaalle voit aivan hyvin mennä juttelemaan, hän on koulussa juuri auttamassa ja tukemassa muita oppilaita. Hänen tukemana voisit ehkä mennä juttelemaan jonkun aikuisen kanssa?

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin. Halutessasi voit myös kopioida yllä olevan tekstisi ja lähettää sen Lasten ja nuorten netin kirjepalveluun, josta saat aikuisen vastauksen. Tai käy tutustumassa nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”aikuisen apua” – teksteihin.

Nimetön

hei,
kävin vähän aikaa koulun psykologilla, mutta mulle tuli liikaa paineita ettei jotkut ihmiset koulussa saisi tietää että käyn siellä, joten lopetin menemästä sinne.
Ja ajatelin että voisin vaikka puhua tukarille niistä asioista! mutta mä en oikeen tiedä mitä mun pitäisi sanoa hänelle, se on aina välitunneilla jonkun kanssa ja sillä on yleensä kiire! ja en tiedä että ärsytänkö mutta and mitenkään haluis arsyttää sitä näillä asioilla!

Vastaa aiheeseen: koulu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top