Siirry sisältöön
Nimetön

Mun kokeiden numerot on ihan ******* yleensä 7+ tai 8- itse ongelma ei oo siinä taino osittain kun kerran sain kokeesta 5+ ja kerran 6+ mun mielest mun numerot on aika huonoja mut mää harjottelen kokeisii hyvin ja kun oikee yritän ja osaan kappalee melkee ulkoo niin vi*** mulle annetaa 8- ei se siis kauhee huono oo (mulle) mut harjottelin kokeesee puoltoista viikkoo siitä alko ala mäki pelkkiä 7 aina ja todistuski oli semmone väliästä kaseja ja jotai 4 7:kaa onks se teitä huono? Liikasta mun olis pitäny saada se perkeleen ysi mut ei mulle pitää antaa 8 sillä käyttäydyn hyvin en myöhästele ja oon aika hyvä monessa jutussa ja kaikkee muuta.

Hiku :D

Sinulla on varmaan väärä tapa opiskella ja vaikka oletkin hyvä koulussa (en epäile), mutta käytös on aika vaikuttava asia. Etkö kokeilis muita tapoja lukea kokeisiin? Minä en pelkästään opettele kappaleita ulkoa, vaan kirjoitan kaavioita ja katson netistä äänilevyjä, sekä harjoittelen kaikenlaisilla tavoilla. Riippuu kokeesta.
[linkit poistettu]

+ katso googlesta tehtäviä, joilla saat asioita mieleesi. Kirjoita vaikka kirjasarjan nimi…jne.

Mie

Hei,’on ihan normaalia että ka laskee vähä seiskalle tultaessa. Koita jaksaa panostaa vaikka tuliski huonoja numeroita, palkitse ittees jotenki aina ku jaksat panostaa. Koita aina hankkia pieni hetki itelles jonka käytät muuhun ku kouluun :) Tsemppiä, kyllä sä selviit :)

Nimetön

Keskity tunnilla, lue huolella kokeisiin ja hutase läksyt

Minä täällä

Juu elikkäs ihan ensiksi; lukioon pääsee huonoillakin numeroilla. Ja mikä on mielestäsi huono numero? Jos ajattelet että vaikka7-8 on huono numero niin onkohan asenteessa ongelma? ;) mutta ymmärrän toki jos numerosi ovat 4-7 luokkaa… Mutta, itselläni on niin että keskityn tunnilla hyvin ja teen läksyt suht kohta hyvin ja keräilen plussia ( enkusta vaikka meillä suomentamalla kappaletta vihkoon). Harrastan paljon liikuntaa ja kahta lajia eikä minulla ole vapaa-ajalla paljonkaan aikaa lukea kokeisiin, joihinkin kokeisiin en edes ehdi lukea. Eli keskityn tunnilla (ainakin yritän) ja keräilen niitä plussia ( keräilemällä niitä opit samalla tiettyä asiaa esim juuri siinä enkussa kun suomennat kappaletta niin opit miten sanotaan tiettyjä asioita ym. Toivottavasti ymmärsit :D) Eli noiden avulla pärjään kokeissa (numeroni vaihtelevat 8 1/2 – 10) vaikka lukematta. Mutta aineisiin johon panostan niihin luen jos on aikaa. Saattaa olla aika sekava viesti mutta… :D ps. Jos et opi tunnilla opetettua asiaa, niin suosittelen että kertaat sitä vielä kotona itseksesi :). Pps. Muistathan että ei jokaisesta kokeesta pidä tulla 10 ;)

Vastaa aiheeseen: Koulunkäynti

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top