Siirry sisältöön
Nimetön

kysyisin, että tietääkö kukaan onko yleensä yläkouluissa koulupsykologeja? onko joku käynyt koulupsykologilla, kokemuksia? miten sinne pääsee? mennäänkö sinne esim. koulukuraattorin lähettämänä???
olkaa kilettejä ja vastatkaa!!

Nimetön

Ite oon tolla psykologilla käyny kuudennesta ja ihan on vaan voinu sinne mennä ainakun se on ollu vapaana. Joskus oon ollu sen verran sekasin et terkkari on sinne vienynnä mut oma-alotteisesti pääse kyllä. Monissa kouluissa psykologit kiertävät eli ovat vain pari päivää viikossa paikalla, milloin terkkarin kautta on helpompi sopia ajoista.

Kannattaa oman koulun sivuilta (yleensä löytyy googlettamalla tai kunnan sivujen kautta) käydä kattomassa miten omassa koulussa on paikalla :)

mie tiän

no ei kai kovin monella ylä-asteella ole omaa koulupsykologia, mutta minä kun olin aikanaan ylä-asteella niin koulukuraattori passitti minut terveyskeskukseen psykologille. kannattaa kysyä kuraattorilta tai terveydenhoitajalta miten pääsee jos koulussasi ei ole omaa psykologia.

Vili

well… koulupsykologi on periaattees sama asia kukuraattori, sill on vaan psykologinen koulutus pikkusen pidemmäll… meil psykologin luo voi kävellä ihan tost vaan jos haluu :) ei sinne tarvita lähetteitä. Mua on neuvottu puhumaan kuraattorin kaa jos esim. joutuu kiusatuks koulussa ja psykologil mennään esim. jos iskä hakkaa kotona

viestiketjun aloittaja

Sitten mun pitää mennä psykologille, jos nuo on ne erottavat piirteet

Vastaa aiheeseen: koulupsygologit?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top