Siirry sisältöön
tuleva muusikko

moi! [osa viestistä poistettu – lue keskustelun ohjeet: Nuortennetin keskustelupalstan ohjeet – Nuortennetti] tulkaa tänne ja purkakaa teiän pahaa oloa. on aivan sama kuinka monta kertaa teiän pitää purkaa itteänne, voitte aina tulla tänne kirjottaa. sen jälkeen miettikää onko niin paha olo. ja mä tuun lukemaan kaikki nää tekstit koska haluun tietää miten te voitte.

täällä toki saattaa käydä niin et poistetaan osa tekstistä, ite en tiiä. tavallaan toivoisin et ei poistettais, koska haluun tietää miten teillä menee. ymmärrän et täällä on eri ikäsii ja erilaisia ihmisiä, et kaikille ei välttämättä oo hyväks lukea joitakin juttuja tai miten se nyt sit menee.

[osa viestistä poistettu] älkää muutenkaan tehkö mitään pahaa mikä satuttaa teitä. koska te ootte tärkeitä ja teiän pitää voida hyvin, koska te ansaitsette sen. tiiän et on aikoja jollon on vaikeeta ja tekee mieli vaan luovuttaa mut niin on monilla muillakin ollu sama tilanne jopa yhtä paha, mut siltikin ne on tuolla ja on viimeinkin ilosia ja nauttii elämästään.

Nuortennetin ylläpito

Hei tuleva muusikko,

Kiitos viestistäsi! Ihanaa, että haluat kannustaa muita keskustelijoita purkamaan pahaa oloaan puhumalla sen sijaan, että he satuttaisivat itseään. Joudun kuitenkin poistamaan viestistäsi suuren osan, sillä sisältö saattaa järkyttää nuorimpia lukijoitamme.

Keskustelupalstan lähtökohtana on ikätovereiden vertaistuki. Emme julkaise viestejä, joissa kerrotaan aikuisen apua vaativista vakavista tilanteista muilla kuin ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueella. Päivystäjien palstalla koulutetut aikuiset vastaavat viesteihin.

Jos haluat keskustella itsensä satuttamisesta tai mistä tahansa muusta mieltä askarruttavasta asiasta, voit olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Lasten ja nuorten puhelin ja chat päivystävät kesälläkin joka päivä klo 17–20.

Voimia kesään!

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

:/

Täällä ei voi oikein puhua kovin vakavista asioista vaikka olisikin joku hoitokontakti. Tavallaan ymmärrän sen, koska esimerkiksi syömishäiriöiden ja itsetuhoisen käytöksen kuvailu voi ahdistaa muita, iästä ja elämäntilanteesta riippumatta. Silti se on vähän harmillista, koska välillä teksteistä puuttuu puolet ja niistä on vaikea saada kiinni. Itselläni on kerran sensuroitu jopa ihan sanapari _itsetuhoiset ajatukset_ vaikken niitä kuvaillut sen kummemmin. Se on musta vähän jännää jo.

SpageLi🏳️‍🌈

oon aika varma että mulla on keakivaikee masennus, elämä ei enää kiinnosta, haluun olla yksin kokoajan, en voi luottaa kehenjään enään, haluan itkee ja huutaa tän tunteen pois.
mua v!tuttaa kokoajan, mä tiiän että tää ei enää oo mikään murrosikä homma ku tätä on jatkunu jo yli vuos.
ulkoapäin masennusta ei varmaan näe, koska harva nyt näkee mitä ajattelen.
en halua nähdä enää kavereita, jos kertoisin niille miltä musta tuntuu nii ne varmaan naurais vaa.
ainoastaan te täällä nuortennetissä olevat ovat hyviä ystäviä, on mulla bff mutta en osaa vain luottaa enää kehenkää.

mä haluun osastolle tai jonnekki suljettuun paikkaan HETI!!

Vastaa aiheeseen: kuinka kauan, monta kertaa ja miksi?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top