Siirry sisältöön
Stressi

Olen 18-vuotias ja minua on stressannut ja masentanut viimeiset puoli vuotta. Minulla on jonkin verran hyviä kavereita joiden kanssa tulen toimeen mutta silti olen melkein aina stressaantunut. Hiukseni hilseilevät ja joskus saatan huomaamattani pidättää hengitystä? Luin että tämä voi johtua stressin aiheuttamista paniikkikohtauksista tai tälläisista. En tunne saavani mitään paniikkiakohtauksia mutta joskus koulussa saatan uppoutua ajatuksiini niin paljon että unohdan hengittää? Miten pääsen stressistä yli ja opin elämään tilanteessa, enkä omassa maailmassani?

MLL Ylläpito

Hei,

osaatko sanoa, mikä stressiä aiheuttaa? Koulu ja opiskelu? Voisiko omiin ajatuksiin vajoaminen ja vaikeus olla läsnä hetkessä/tilanteissa liittyä masentuneisuuteesi?

Voisi olla hyvä, että juttelisit jonkun toisen aikuisen, ammattilaisen, kanssa tuntemuksistasi. Onko koulussasi terveydenhoitajaa tai koulupsykologia? He osaisivat varmasti miettiä, miten oloasi ja stressiä voisi lievittää.

lol

Muista hengittää.

angsti

Mulla on semmonen ongelma että stressaan ihan sikana kokeita enkä jaksa enää edes luke ja itkukin meinaa jo tulla en osaa hillitä stressiä ja murehdin sitä koko ajan:(

Vastaa aiheeseen: Kuinka pääsen stressistä yli?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top