Siirry sisältöön
Näkymätön

Hei! Kukaan ei välitä musta tai luulin että yksi tai pari mutta ei nekään välitä. Mun ei tee mieli syödä ja toivon salaa että kuolisin siihen koska ketään ei kuitenkaan kiinosta.
Musta tuntuu että tulevaisuudella ei oo mitään mulle ja oon niin väsynyt
Joka päivä tuntuu samalta eli ei miltään. Toivoisi että se yksi edes välittäisi mutta ei välitä.

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei,

Kiitos kun laitoit viestiä ja olen pahoillani, että sinusta tuntuu noin yksinäiseltä. Kaikki meistä tarvitsevat ja ansaitsevat ympärilleen ihmisiä, joille on tärkeä ja jotka ovat myös itselle tärkeitä.

Kerroit ihmisistä elämässäsi, jotka ovat tuottaneet sinulle pettymyksen. Usein toisen ihmisen välinpitämättömyys voi tuntua erityisen pahalta, jos tämä merkitsee itselleen paljon. Yritä kuitenkin ajatella, että sinua kohti on matkalla tälläkin hetkellä ihmisiä, jotka tulevat pitämään sinua mielettömänä ja upeana ihmisenä ja ovat onnellisia siitä, että sinä olet heidän elämässään.

Kerroit, että sinun ei tee nyt mieli syödä ja että toivot salaa kuolevasi siihen. On rohkeaa kirjoittaa siitä ajatuksesta ja tunteesta eikä sen kanssa kannata jäädä yksin. Onko sinulla ketään ihmistä elämässä, jolle voisit kertoa näistä ajatuksista? Esimerkiksi vanhempi ja muu läheinen aikuinen? Vaikka nyt ei ehkä tunnukaan siltä, on ympärilläsi varmasti joukko ihmisiä, jotka välittävät sinusta ja haluavat parastasi.

Myös me täällä olemme valmiita aina auttamaan ja kuuntelemaan kun sitä tarvitset. Voit soittaa meille Lasten ja nuorten puhelimeen (p. 116 111) tai kirjoittaa chat ja nettikirjepalveluun: https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/ Palveluissamme pystyt anonyymisti juttelemaan ihan mistä aiheesta tahansa.

Valoa ja lempeyttä kevääseesi, muista että olet arvokas ja tärkeä!

Lämpimin terveisin,

Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Kukaaneivälitämusta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top