Siirry sisältöön
nimitön

Millaisia kokemuksia laitoksesta on? Mulla kun saattaa olla mahdollista että sinne joudun joskus ennen täysikää syistä. Annetaanko siellä lääkkeitä pakosti? Kuulin nimittäin justiin vieressä puhuvalta tytöltä että heti kun se oli päässyt sinne nii anto jotai unilääkkeitä. Ja yks kaveriki oli kerra suljetulla ja tuli joku kunnon mental breakdowni ni ne anto oikeesti vaan jotai lääkkeitä. Sanoki vielä että [osa tekstistä poistettu] tämä onki tosi auttavaa. Että hoitaako ne näitä nuoria huumamalla vai mitä [osa tekstistä poistettu]..

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei,

kiitos viestistäsi. On tosi ymmärrettävää, että tällaiset asiat pohdituttavat, jos sinulle on puhuttu laitoksen mahdollisuudesta. Nyt en toki tiedä minkälaisesta laitoksesta puhut, kun niitäkin on erilaisia, mutta en usko, että missään laitoksessa nuoria hoidetaan huumaamalla. Lähtökohtana laitossijoituksissa on aina lapsen ja nuoren terveyden ja hyvinvoinnin tukeminen niin, että he voisivat elää tasapainoista ja hyvää elämää laitoksen ulkopuolella.

On kurjaa, että olet kuullut näinkin negatiivisia tarinoita laitoksista, mutta varmasti niitä positiivisempiakin kokemuksia löytyy. Ilmeisesti joku ammattilainen (sosiaalityöntekijä ehkä?) on puhunut tästä laitoksen mahdollisuudesta sinulle. Voisitkohan hänen kanssaan jutella ajatuksistasi ja peloistasikin liittyen laitokseen? Hän varmasti osaisi antaa sinulle tarkempaa tietoa. Onkin tosi hyvä, että olet aiheesta tänne kirjoittanut, etkä ole jäänyt huoltesi kanssa yksin.

Lämpimin halauksin,
Lasten ja nuorten netin päivystäjä

Kaikki riippuu aikalailla asenteesta miten sen ottaa.(kokemusta on 3paikasta)

Vastaa aiheeseen: Laitos kokemuksia

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top