Siirry sisältöön
Yoohyeon

Moi, oon 16v lukiolainen. Muutin toiselle paikkakunnalle, enkä oo löytänyt yhtään kaveria. Kavereita siis kaipaan. Jos haluut tutustua, laitatko viestiä. Ois kiva jutella. Ei väliä minkä ikänen tms oot, ois vaan kiva tutustuu. Harrastan ratsastusta, tanssia ja pianonsoittoa. Lisäks mulla on kissa ja koira. Tykkään siis eläimistä 🐎

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Toivottavasti löydät juttuseuraa täältä ja saat kavereita uudelta paikkakunnaltasi! Sinulla onkin monta harrastusta, joten ehkäpä tutustut ajan kanssa niiden kautta mukaviin ihmisiin.

Toivon myös, että uudet koulukaverisi ovat kivoja ja rohkaistuvat ottamaan sinut mukaan porukoihin. Aluksi voi olla jännittävää jutella ihmiselle, jota ei tunne, mutta toivottavasti löydät myös koulusta kavereita, joiden kanssa voit viettää aikaa.

Lämpimin terveisin
Lasten- ja nuortenpuhelimen ja chatin päivystäjä

Kata

Moi!
Oon kans 16v. lukiolainen. Mul oli yläasteella paljon kavereita mut uudessa lukios ei oo viel oikein ketään. Soitan pianoo ja tanssin kpoppii sillo ku huvittaa. Sen lisäks luen paljon ja käyn lenkillä/pyöräilen. Mummul ja papal on koira mut kotona meil on vaan akvaario.

Vastaa aiheeseen: Löytyiskö kavereita

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top