Siirry sisältöön
Just Me✨

Siis moi sori jos tästä tulee romaani mut asiaan

Oon kutosella ja yritän luma-luokalle. Sinne vielä haetaan tällä syksyn todistuksella. No sain äsken vanhemmilta puhuttelun että en tule pääsemään luma-luokalle, koska mulla on tullu yksi helkutin yksi opiskeluvälineet puuttuvat. Eikä siinä siis mitään iskä sano et jokainen tekee virheitä mut just ennen kun sanoi ton niin se sano et mulla ei sais puuttua yhtään mitään tai tulla yhtäkään Wilma merkintää mikä ois huono. Äiti muutti sen merkinnän jotenkin nyt 2-3 merkinnäksi mikä ei ole totta mä oon välttynyt yheltä merkinnältä ku luokkalainen pelasti.

Siis jos oot lukenu tänne asti nii kiitos<3
Tää tulee ole pitkä ja tää jatkuu

Lisäks mun isä sano et mun pitää parantaa Ruotsissa koska oon muka huono siinä vaikka aloitin sen vasta melkein 2 kuukautta sitten. Mun muka pitäis kuunnella koko ajan radio vega vaikka mä en tajuu p@skaakaan siitä. Ja yritän saada 9 Ruotsista

Mun vanhemmat sano myös et mun pitäis parantaa mun asenteessa ku oon muka joku haista p@ska asenteessa nyt. Mut siinä se ongelma on mä yritän liikaa mut ei muut nää sitä.

Lisäks aina ku puhutaan koulusta liittyi sit mihin vaan niin toi luma-luokka tulee puheeks ja tulee tämmöisiä kysymyksiä:
-eksä halunnutkaan sinne luma-luokalle?! Tai
– sä et ikinä pääsee sinne luma-luokalle ja et kaikki vaikuttaa sinne pääsyyn. Kylhän mun mielenterveys vaikuttaa myös.

Mun vanhemmat valittaa myös siitä jos oon sängyssä katsomassa puhelinta. Mä olin sängyssä katsomassa puhelinta koska mulla ei ollut muuta tekemistä ja halusin viettää aikani näin kun ei ollut läksyä tai muuta koulu tekemistä.

Mulla ei oo koulussa kavereita koska mulla on sosiaalinen ahdistus ja muutenkin ahdistus

Että tosi kiva ois nyt parantaa niitten kaikkien [osa tekstistä poistettu]-ajatusten ja ahdistuksen kaikkea kohtaan niin arvosanoja ja asennetta että jee mitalli p@skaa puhuville vanhemmille👍🏻🥇oikeen ykkös sija

Kaiken tän kanssa nii nyt alan miettimään et haluunkohan edes sinne..

Nytkin oon sängyssä itkemässä yrittäen hengittää jotenkin ja pitäis saada nukuttua 9 tuntia mut mäpä tuskin saan 8 tuntia rikki et mun unen määrä on semmoset 7-8 tuntia per yö et juu

Kiitti jos oot täällä <3
Onkohan mulla enään mitään

Siis jos täällä nyt on joku joka on luma-luokalla nii paljoks todistuksen pitää olla?
Muuten jos joku ei tiedä mitä luma tarkoittaa nii se on luonnontiede ja matikka

pääseekö kuraattorille ilman että vanhemmat tietäis? Ku en vaan enään luota mun vanhempiin eikä ne tiedä et mulla ei oikeen oo kavereita ja mulla on ahdistus

Mut kiitti jos luit tän kokonaan <333
Ei oo pakko vastaa mitään mä oon jo iloisempi jos luit tästä edes vähän :()

Mun ajatukset just nyt:
🎇🎆🎇🎆🎆🎆🎇🎆🎆🎆

Bye byeee🫰🏻
Ps. Silmiiiiin sattuuuuuuu😭😭😭
Pss. Mun juokseminen ja itkeminen on nykyään vammaista

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei Just Me✨

Olipa hyvä, että kirjoitit ajatuksistasi ja huolistasi tänne Nuortennetin keskustelupalstalle. Viestisi perusteella mielessäsi pyörii monta isoa asiaa ja on hyvä, että saat purettua niitä hieman kirjoittamalla.

Kerrot suunnitelmistasi päästä luonnontiede- ja matikka-luokalle ja siitä, kuinka vanhempasi eivät näe yritystäsi ja ahkeruuttasi koulumenestyksen ja tavoitteidesi saavuttamiseksi. Kuulostat olevan määrätietoinen ja ahkera nuori, joka yrittää parhaansa. Muistathan että se riittää ja olet hyvä juuri sellaisena kuin olet!

Kerrot lisäksi, kuinka kärsit ahdistuksesta ja että sinulla pyörii itsetuhoiset ajatukset mielessä. Onkin todella hyvä ajatus ja suunnitelma sinulta mennä juttelemaan asiasta kuraattorille, ansaitset ehdottomasti apua ja tukea itsellesi, että voisit ja jaksaisit paremmin. Voit aina sanoa kuraattorille, ettet haluaisi vanhemmille kerrottavan. Toisaalta jos vanhempasi tietäisivät pahasta olostasi, he voisivat tukea sinua paremmin ja ehkä sitä kautta ymmärtäisivät olla vaatimatta sinulta liikaa.

Muistathan että olemme myös täällä Lasten ja nuorten puhelimessa (p. 116 111) ja chatissa tukenasi, jos sitä kaipaat. Meille voit soittaa ja chatata joka päivä!

Voimia opiskeluun ja lämpöä ja lempeyttä syksyysi toivottelee,
Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Luma-luokka ( ja vähän muutakin)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top