Siirry sisältöön
Kyllästynyt

Eli siis meidän luokkalaiset on ihan perseestä. Tosi ilkeästi sanottu mutten jaksa niitä enää. Ne on niin näsäviisaita ja saattaa käyttää 20 min tunnista siihen että väittelee opettajan kanssa että ”ei voi ottaa lakkia pois ku tämä on LIPPIS” tai ”tämä on PUHELIN eikä kännykkä” tai jotain turhanpäivästä paskaa kun toiset haluaisi opiskella. Minulla on tosi tosi vaikea keskittyä ja saatan tuijottaa matikan tehtävää 15 min pystymättä ymmärtämään sitä näiden ärsyttävien ihmisten takia. En halua mennä kouluun enää ikinä kuuntelemaan niitä mutta pakko se vaan on. Tekee niin kovasti mieli sanoa rumasti mutten aio tehdä sitä koska en voi riskeerata käytösnumeron laskua. Lyhyesti sanottuna, haluan vittuun tästä luokasta tai tulen hulluksi.

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei ”Kyllästynyt”,

Kiitos viestistäsi!

Ikävä kuulla, että luokassanne ei ole rauhaa keskittyä opiskeluun. Kun ympärillä on jatkuvaa häiriötä, niin silloin voi olla vaikeaa tai jopa mahdotonta keskittyä koulutehtäviin. On hyvin luonnollista, että tilanne, varsinkin pitkään jatkuessa, alkaa ärsyttämään ja turhauttamaan. On ymmärrettävää, että silloin voi tulla myös tunne, että haluaisi sanoa rumasti häiritsijöille tai ei haluaisi mennä kouluun ollenkaan. Sinulla kuuluisi kuitenkin olla oikeus saada käydä koulua rauhassa ja keskittyä tunneilla.

Ovatko opettaja tai muut koulun aikuiset yrittäneet puuttua tilanteeseen? Miltä sinusta itsestä tuntuisi mainita asiasta jollekin koulun aikuiselle, esimerkiksi opettajalle tai kuraattorille? Asiasta voi olla hyvä puhua myös omien lähiaikuisten (esim. vanhempien) kanssa. Ehkä he voisivat viedä viestiä eteenpäin koululle, että sinun koulunkäyntisi kärsii ylimääräisen häiriön takia?

Jos sinusta tuntuu, että haluat meidän kanssa pohtia tätä asiaa tai ihan mitä tahansa muutakin, niin meidän Lasten ja nuorten puhelimeen (p. 116 111) voi soittaa. Voit tulla juttelemaan myös chattiin tai kirjoittaa nettikirjeen. Kaikki palvelumme ovat ilmaisia, luottamuksellisia ja nimettömiä. https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/

Toivottavasti tilanne luokassasi rauhoittuu! Oli hyvä, että kirjoitit ajatuksiasi tänne Nuortennetin keskustelupalstalle!

Ystävällisin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Luokkalaiset vituttaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top