Siirry sisältöön
never again

Moi!

Viime vuonna jouduin terveydenhoitajan kautta koulupsykologille juttelemaan. Siellä sitten todettiin minun kantavan keskivaikeaa masennusta.
Psykologin kanssa aloitettiin juttelutuokiot, ja 8kk päästä asiat lähti luistamaan. Juttelukertojen alussa hän vannoi ja vakuutti hänellä olevan vaitiolovelvollisuus. Uskoin siihen, ja sain purkaa huoliani. Sitten luokkatoverini alkoi myös käymään siellä, ja tämän lukukauden alussa sain kuulla, että psykologi oli todennut kuin ohimennen: ”(mun nimi) käy täällä myös, aika samanlaisia ongelmia.”
Ei se ole suoraa asioistani puhumista, mutta tuntui pahalta, aivan niinkuin luottamus oltaisiin revitty jostain, poljettu ja poltettu tuhkaksi. Paras ystävänikin tietää tästä, hän kehotti minua kertomaan rehtorille, mutta en pysty. Minua pelottaa puhua vieraammille aikuisille kasvokkain, en tiedä mitä pitäisi tehdä. Nyt en myöskään usko, kun joku vannoo vaitiolovelvollisuutta.

Nimetön

Ikävä tilanne:/ laita Wilman kautta rehtorille viestiä? Jos teillä on siis käytössä Wilma. Näin sun ei tarvitse kasvokkain asiaa sanoa, jos se kerran hermostuttaa.

VilmaJane

Mene vaikka parhaan kaverisi kanssa yhdessä rehtorin puheille. Vaikka tuo ei sivulliselle kuulosta pahalta, voin uskoa että se satutti sinua. Sano tästäkin rehtorille, ja tai kelle luotettavalle aikuiselle sanotkaan, jos pystyt.

Vastaa aiheeseen: Luotettavako muka?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top