Siirry sisältöön
Nimetön

Luulen että vihdoinkin olen jotenkin päässyt siitä pahimmasta luulotaudista eroon. Välilä toki saatan pelätä vielä jos jonnekkin sattuu mutten läheskään niin paljoa. Luulen että se on auttanut, että olen tehnyt kaikenlaisia juttuja ja sitten en olekkaan enää kerinnyt miettiä niitä luulosairaus tai niitä sairaus juttuja. Tämä tuli vaan aika yhtäkkia, kun en nyt stresaaaa mistään tai jännitä/ahdista. Mulla on nytsellainen aika hyvä olo tai tämä olo tuntuu musta oudolta koska en ole pitkään aikaan kokemut sitä ”normaalia olo” koska kokoajan pelkäsin kaikkea sairauksia yms. Välillä tulee toki mietittyä että entä jos tää mun olo ei olekkaan normaalia vain jotain pahempaa…. Olen myös saanu tosi paljon apua täältä chatistä:).

luulotaudista eroon

Hei! en tiedä mitä mun pitää sanoo täs mut jos tää tulee kuulostaa hölmölt voitte ignooraa nii jo mull on ollu 2 ja puol kuukaut luulosairaus ja se häiritsee mun elämän tapaa kuten rentoutuminen ja pelkään sitä tuuks mä koskaan saamaan mun normaali olo takas nii en tiedä mitä tehdä haluaisin tietää et vaa et oks jollakin ollu luulosairaus ja lähteny pois tai voiks luulosairaus lähtee henkilölt pois.

Kata, verkk@ri

Hei, ihana kuulla että sulla menee hyvin ja olet saanut chatista apua! <3

Mulle ainakin käy niin, että kun olen tosi väsynyt ja stressaantunut niin tulee ihan ihmeellisiä ajatuksia ja pyörittelen pahimpia mahdollisia vaihtoehtoja päässäni siitä että miten asiat tulee menemään pieleen tai vaikka olisin vakavasti sairas.

Se on jo tosi paljon, jos oppii tiedostamaan sen hetken kun on ehkä vähän liian ylikierroksilla ja että ne ajatukset ei ole välttämättä totta.

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei,

hyvä, että kirjoitit mieltäsi painavasta asiasta tänne. Kuulostaa kurjalta, että luulosairaus häiritsee sinun normaalia elämääsi ja siksi ajattelen, että sinun olisi hyvä käydä juttelemassa siitä esim. koulusi terveydenhoitajan kanssa. Hän on terveydenhoidoin ammattilainen ja varmasti osaisi sinua auttaa. Äläkä yhtään ajattele, että siinä mitä koet olisi jotakin hölmöä!

Itselläni ei ole paljoa tietoa luulosairaudesta, mutta se mitä selvittelin niin mm. säännöllinen elämänrytmi, fyysisestä kunnosta huolehtiminen ja erilaiset harrastukset voivat lievittää luulosairauden oireilua. Eli ehkäpä voisit myös kokeilla näitä asioita helpottaaksesi oloa.

Jos haluat jatkaa juttelua luottamuksellisesti niin voit soittaa, kirjoittaa tai chatata lasten ja nuorten puhelimeen.

Aurinkoisia syyspäiviä toivottelee,
Lasten ja nuorten netin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Luulotaudista eroon

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top