Siirry sisältöön
Vituttaa

Mua vituttaaa… mut tyttöystävä siis kuulemma inhoo kaikkee seksuaalista ja ylipäätään ei ole kovin läheysyyttä rakastava ihminen ja mä oon täydellinen vastakohta… mä rakasta toises roikkumista ja halaamista ja suuteluu tms… ja mua vituttaa ihan helvetisti kun haluisin viettää sen kaa aikaa ja olla fyysisesti läheisempi ja ehk jopa tehä jotai vähän seksuaalista mut se ahistuu pelkästä seksuaalisuuteen vihjaamisesta ja tuntuu 90% et se ei ees haluu viettää mun kaa aikaa tai olla mun kaa… mä oikeesti haluisin vaa maata sen kaa sängys halailla ja pussailla mut se ei suurinta osaa ajasta ees haluu halata… sille ei voi puhuu täysin avoimesti koska mua pelottaa et se ahistuu ja ylipäätään se saattaa suuttuu niinki pienestä asiasta et sanon jotain kasvis ruoasta… vittu mä haluun apuu ja neuvoo et mitä tehä koska mä en oikeesti enään tiiä… ja eroominen sen kaa ei oo oikein vaihtoesto koska tämä henkilö on myös itsetuhoinen ja se oikeesti varmaan ajais sen reunan yli… ja muutenki se on mulle ihan vitun rakas ja mä en itekkää ehkä kestäs erota siitä 😭😭 apua mä en tiiä mitä tehä… pls antakaa neuvoi

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei,

Hienoa, että päätit kirjoittaa tänne huolestasi! Voit olla ylpeä itsestäsi, että kunnioitat tyttöystäväsi rajoja ja haet neuvoja ja keinoja tilanteeseenne, jotta teillä molemmilla olisi parempi olla yhdessä.

Kerrot kaipaavasi läheisyyttä suhteeseenne, mutta tyttöystäväsi ei jaa tätä tarvetta kanssasi. Kerrot kaipaavasti pussailua ja halailua, mutta tyttöystäväsi ahdistuu läheisyydestä ja siitä puhumisesta. Ymmärsin viestistäsi, että olet yrittänyt ottaa asiaa ehkä puheeksi hänen kanssaan, mutta hän ahdistuu ja suuttuu helposti. On kuitenkin hienoa, että olet yrittänyt kertoa tunteistasi ja ajatuksistasi. Jos haluat, voit esimerkiksi kirjoittaa hänelle kirjeen, jonka hän saa lukea omassa rauhassa. Sillä tavoin voi kertoa ajatuksistaan ja tunteistaan toista kohtaan ilman pelkoa, että tulee väärinymmärretyksi tai keskeytetyksi.

Me ihmiset olemme erilaisia, myös tarpeidemme ja toiveidemme suhteen liittyen seurusteluun ja fyysiseen läheisyyteen. Tärkeää onkin, että jokaisen toiveet ja tarpeet tulevat kuulluiksi ja kunnioitetuiksi. Siksi on hyvä pohtia yhdessä ja itsekseen, tuoko tämä suhde ja tämä ihminen sitä, mitä itse kaipaa ja tarvitsee parisuhteessa ja pystyykö toisaalta tarjoamaan toiselle niitä asioita, joita tämä kaipaa ja tarvitsee.

Läheisyyden tarve vaihtelee myös elämäntilanteiden ja iän myötä. Kertomasi perusteella tyttöystävälläsi on vaikea elämäntilanne menossa ja kerrot hänen olevan lisäksi itsetuhoinen. Saako tyttöystäväsi tällä hetkellä apua pahaan oloonsa? Oletko pystynyt kertomaan hänelle huolestasi? Jos kukaan aikuinen ei ole tietoinen tyttöystäväsi voinnista, voisitteko yhdessä miettiä kenelle kertoa, jotta tyttöystäväsi saisi itselleen apua ja tukea.

Voit halutessasi vinkata tyttöystävällesi Lasten ja nuorten puhelimesta (p. 116 111) ja chatista ja olet itsekin tervetullut juttelemaan huolestasi tai mistä tahansa muusta mielen päällä olevasta asiasta. Olemme joka päivä auki ja meille voi jutella mistä tahansa asiasta nimettömästi ja luottamuksella. Arki-iltaisin Nuorten Tukilinja päivystää klo 20–24 samassa numerossa kuin Lasten ja nuorten puhelin ja sieltä saa ammattilaisen tukea pahan olon hetkellä, yhtä lailla luottamuksellisesti ja nimettömästi.

Aurinkoa ja jaksamista teille molemmille!

Lämpimin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Mä en enää tiedä mitä tehdä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top