Siirry sisältöön
Mad!

Mulla on yks kaveri, jonka kanssa oltiin vähän niiku bff vielä vähän aikaa sitten. Ja mä idiootti menin luottamaan siihen. Kerroin yhdestä asiasta ja pyysin, ettei se kertois eteenpäin, mutta seuraavana päivänä yks toinen kaveri tuli sanomaan, että se ymmärtää mua ja sit se sano että ne oli sen mun ”bff” oli kertonut siitä.

Viime aikoina se usein menee kaikkialle vaan yhden toisen tyypin kanssa ja niillä on paljon insidejä ja ne jättää mut ulkopuolelle. Se on mulle ihan ok, koska ainahan kaverit muuttuu, enkä enää luota siihen.

Mut se sapettaa ihan älyttömästi, että tää mun ”bff” on tosi mustasukkanen musta! Jos puhun jollekin toiselle ja nauretaan, niin se tulee siihen heti roikkumaan ja kerjäämään mun huomiota. Miten muka sillä olis joku yksinoikeus muhun?

Sit se on välillä kauhean ärsyttävä. Esim. tekstareissa se usein keskittyy kehumaan itseään tai kertomaan missä kaikessa se on mua parempi.

Mä en väitä, että olisin viaton tyttöressukka, joka on joutunut julmuuksien kohteeksi, mutta mä en oikeasti jaksa…

Miten pääsee tälläsestä yli?!

Nimetön

älä ainakaan oo sen sun ”bff”:n kaa enää ;OOO

Salla-Serena , Verkk@ri

Heips!

Aika epäreiluu käytöstä tolta sun kaverilta. Sun varmaa kannattaa puhuu sen kaa, koska sillon tiiät ehkä mitä se ajattelee ja voit yrittää ajatella asioita sen kannalta. Ja tietysti jos sanot sille, ettet tykänny siit, et se kerto sun juttuja eteenpäin, se luultavasti ymmärtää. Mutta kannattaa sanoo se nätisti. On kuitenkin kiva olla kavereita eikä vihamiehii, koska se käy loppujen lopuksi raskaaksi vihata ihmistä joka on joskus ollu tosi hyvä kaveri.
Eli kannattaa sanoo sille vaan suoraan, että mistä asioista et pidä, koska sillon se myös ymmärtää sua (esim. tekstareissa itsensä kehuminen).

Silti kaikki ihmiset tekee virheitä ja joskus vääriä valintoja. ja kaverisuhteet muuttuu aina.
Mutta uskon, että puhuminen auttaa, kunhan oot rehellinen kaverilles, etkä tee sitä virhettä, että syytät frendiäs koko ajan ja kaikesta. Kannattaa olla rehellinen ja myös myöntää omat virheensä ! :)

tsemppii&voimia! (:

Vastaa aiheeseen: Mä tuun hulluks!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top