Siirry sisältöön
MalevolentEpitome

Hei,
Maailmankuvani on muuttunut täysin, ja en todellakaan tiedä kuinka kertoa siitä sen enempää, olen puhunut ihmisille ajatuksistani, yksikään ei ymmärrä mitä ajattelen ja kuinka sen ajattelen, yleensä sieltä tulee normaalit: ”hullu”,”psykopaatti”,”sairas,”mene hoitoon” tmv. Tuntuu siltä kuin olisin yhtäkkiä jotenkin ymmärtänyt maailman ympärilläni, ja se aiheuttaa todella paljon syvää tuskaa, vihaa ja ahdistuneisuutta. Kukaan muu ei ymmärrä minua, miksi kertoa ajatuksistani kenellekkään ? Ne ovat kummiskin tämän mätääkin mädemmän yhteiskunnan syövyttämiä ajatuksia vastaan, meille kerrotaan jatkuvasti mikä on totta, ja mihin meidän tulisi uskoa, me luulemme sisimmässämme että olemme vapaita, ja että me päätämme omista valinnoistamme ja periaatteistamme. Ei, meitä ohjataan jatkuvasti, emmekä me kaikki edes tiedosta sitä. Vaikutteita tulee kaikkialta. On olemassa vankila, jossa näet kalterit ja pystyt koskettamaan niitä, on olemassa myös meidän ”vapaan” elämämme illuusio, jossa emme oikeasti vain näe niitä näkymättömiä kaltereita, tai pysty koskettamaan niitä. Kaikille uskotellaan, että se mitä näemme edessämme,siinä on kaikki, ei ole olemassa mitään muuta, jos yrität väittää tätä enemmistöä vastaan jotakin, he nauravat ajatusmaailmallesi ja kumoavat sen täysin. Tuntuu aivan siltä kuin kaikki sisimmässään tietäisivät, että tässä maailmassa tapahtuu jatkuvasti jotain suurempaa, mutta kukaan ei aukaise suutaan tai silmiään. Tämä side suun ja silmien edessä tulisi avata, jotta ihmiset joilla on minun ajattelutapani, eivät kokisi tätä katkeruutta,vihaa ja ahdistuneisuutta tätä yhteiskuntaa vastaan. Onneksi meillekkin ”hulluille” on omat lääkitykset ja vastaavat joilla ajattelukykymme soseutetaan täysin. On myös olemassa diagnoosit maailmankuvan vääristymisestä ja kaiken maailman mielisairauksista. Mutta kuka ne määrittää ? Oikein, isompi taho, johon on uskottava koska kaikki uskovat. Ainut asia mikä minut tässä maailmassa saa jatkamaan on toivo siitä, että jonain päivänä minäkin huomaan, että tässä maailmassa on jokin muukin merkitys oikeasti kuin ostaa, kuluttaa ja kuolla. En halua uskoa, että jokaisen kohtalon on pakko olla tälläinen, en vain halua.

Adelheid

ei jumaskekka..mielenkiintonen ajattelu tapa..oisko mahdollista et kirjottelisit lisää? ite ja muutama muukin ajattelee suurimpiirtei saman tyyppisesti ja jos sua ei ymmärretä siel ni kerro tänne :333

Vee

Hei, MalevolentEpitome

Ah, ihanaa löytää ihmisiä, jotka eivät ole ihan pilalle tuudittautuneita maailman täydellisyyteen. Sulla on aika mielenkiintoinen maailmankuva ja haluaisin mielelläni kuulla siitä lisää.
Suosittelen lukemaan Paulo Coelhoa tai filosofisia kirjoja. Sieltä saattaisi löytyä jotain kiinnostavaa ja saisit kenties uutta pohjaa maailmankuvallesi..?

~Vee

Vastaa aiheeseen: Maailmankuva

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top