Siirry sisältöön
Shangrilaalaa

Pelottaa… Miksi ihmisten pitää jankata ja jauhaa maailmanlopusta. On jimillä ohjelmia jostain pimahtaneista maailmanlopun odottajista ja ennustuksista ja ym. Pelottaa eniten ettei Joulu tule:((( Pelkään että joulumieli menee pilalle. Mutta jos MaLoppu ei tule niin olen tosi onnellinen. Sillähän on pelotulta jo vuosia mm elokuvalla:/// Muita pelokkaita?? Olisi kiva saada lohdutusta:)

:-(

Muakin pelottaa se asia, on pelottanu aina. :c En tykkää, ku ihmiset puhuu Maailman lopusta, ja se aina jää päähän illalla, joten nään pahoja unia asiasta paljon. Ahdistavaa, mutta pitää kestää. Ei se tule, niin mä toitotan itselleni. Vasta miljardien vuosien päästä, ei jouluna.

Ongelmanuori

Ei tule maailmanloppuja. Totuus on että vasta sitten noin sadan vuoden päästä kun alkaa ydinsota. Ihminen tuhoaa itsensä loppupeleissä.

Tosin voihan jollakin olla oman maailman loppu ties milloin…

Nimetön

Se tulee sitten, kun tulee, jos on edes tullakseen. Jos se sitten kumminkin ennen joulua tulee niin asialle ei voi mitään. No eipä sitten sen jälkeen tarvitse enää muretia milloin se tulee. Se, että Mayjojen kalenteri loppuu juuri sinä päivänä ei mun mielestä tarkoita välttämättä maailman loppua, vaan sitä, että ne ei vaan oo tehny sitä pidemmälle. Se, että Jimillä tulee niitä ihme ohjelmia niistä ihmisitä,jotka varastoi sitä ruokaa ties kuinka paljon ymn. Mun mielestä sitten, kun se maailman loppu on tullakseen niin se tapahtuu yhdessä hetkessä ja nopeasti.

ding

Ihan sama täällä, maailmanloppu pelottaa! Yritän vaa elää siinä toivossa, että ei maailma voi noi vaa loppua, koska ei vaan voi.
Se Jimin tv-sarja on kyllä ihan sairas, oon kattonu sitä joskus, että ”ei mitä pellejä”. Miten ne luulee jollain ruualla ja hygieniatarvikkeilla selvitä siitä, jos maailmanloppu tulee ja joku helkkarin iso meteoriitti tai sellanen osuu maapalloon ja meidän rakas Tellus räjähtää? Ei oo siis tarkotus pelotella, mutta siis ei ne amerikanhömpät siitä selviäis kumihanskojen avulla…
Pelottaa, että en saa elettyä sitä elämää, jonka oon itteleni päähän haaveillu: opettajan ammatti, oma talo, mies ja pari lasta leikkimässä koiran kanssa. Ei maailma voi vaan loppua. Maya-kalenteri on vaan failannu, niinku kaikki kiinalaiset tuotteet ja iPhone 5…

Shangrilaalaa

Ehkä kalenterintekijältä loppui haba:) Ei ahdista enään niin paljon. Eilen iskä katsoi jimiltä ml odottajia. Hain äkkiä jonkun videon. Tulin hieman pahalle tuulelle ja kerroin pari mielipidettäni ohjelmasta. En oikein usko maailmanlopun tulevan meidän aikana kun oikein miettii. Ydinsota on mahdollisempi mutta jos pelataan kortit oikein niin ei se tule. Suomi on pikkukakka verrattuna amerikkaan. Ketä kiinnostaa Suomikaan. Ehkä tää ahdistus on suomalaista alkuperää… Ne on maailmanlopun oottajissa tosi pellejä. Kaikki on varmaan pimahtaneita. Tai julkisuudenhakuisia. Amerikkalaiset…
Kiitos kun olette vastanneet viestiini ja en ole yksin:*)

Molla

Ensin ennustettiin, että maailmanloppu tulee 22.12.2012, mutta netissä luki, että SE LASKETTIIN VÄÄRIN. Uusi ennuste on vasta vuonna 2212, eikä tänä vuonna. Mäkin pelkäsin maailmanloppua joskus, mutta en ole miettinyt sitä enää.
Mene nettiin ja kirjoita Googleen :
maailmanloppu 2012 ennustettiin väärin : )

Shangrilaalaa

Molla KIITOS! Pelastit päiväni tiedollasi:D

Molla

: )

Molla

Korjaus :
Kirjoitin vahingossa, että maailmanloppu tulisikin vuonna 2212,
mutta se uusi ennuste olikin VASTA vuodelle 2220!
Ei siis mitään hätää!

Poika

Olen itsekkin miettinyt tuota asiaa.
En itse usko asiaan, mutta kun olen kuullut asioista ja ottanut selvää, niin kaikki vain kuulostaa loogiselta. :S
Nostradamushan on ennustanut tavallaan tuota…

[osa tekstistä poistettu]

Ei kerro mitä tapahtuu, mutta herättää huomiota. Kyseinen henkilö on ennustanut muitakin suuria tapahtumia kuten esim. 2 maailmansodan. Pelottavalta kuulostaa joo..

Ja sitten on lukenut että meiltä kansalaisilta pimitetään jotain että emme menisi paniikkiin. Vaikka jonkin asteroidin iskeytyminen maahan. Jos tuosta informoitaisiin niin kaikkihan olisi paniikissa, eikö niin?

Melekosta..

Tyttö

Älkää kuunnella sitä pa*kaa sillä muutenkin on tutkittu sitä ja siin on marjojen juhlapäivä eikä mikää ”loppu”

shangrilaalaa

MAAILMANLOPPU EI TULLUTKAAN EILEN:DDDD:DDD:DD
mukavaa:)
Neuvo niille jotka pelkäävät maailmanloppua:
”Maailmanloppu ei voi tulla tänään koska toisella puolella maailmaa on jo seuraava päivä:DD” Tenavien Ressua lainatakseni:)

Anna

Kiitos Molla! Mun koiran nimi on ollu Molla =)

joku random??

Älä oo huolissas koita jostakin hommata käsikirlinnunradan liftareille kuuntele kaikki 25 osaa niin toivot et tulis maailman loppu oon ihan tosissani mut enää en toivo kun iskin silmä yhtee tyyppii (huoh…)

Vastaa aiheeseen: Maailmanloppu- pelottelu ahdistaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top