Siirry sisältöön
-Desertt

Moro, oon 14 vuotias jätkä. olen kouluni vahvimmasta päästä, sekä pisin..mulla oli ennen kaikki kunnossa (ala-aste aikoina) mutta kun siirryin ylä-asteelle, niin minussa muuttui jokin…[osa tekstistä poistetu] hermostun helposti, ennen mulla oli kotonakin kaikki asiat kunnossa, mutta nykyään tappelen isäpuoleni sekä äitini kanssa kokoajan, yleensä he saattavat vain alkaa huutamaan minulle pienistä asioista, ja pelkään että minulla on mennyt järki tässä hommassa koska pelkään itseäni..olen nyt potenu vakavaa & syvää masennusta 10kk[osa tekstistä poistettu]…ainoa mikä nykyään pitää minut pystyssä on tyttöystäväni…olen alkanut miettimään, olenko minä oikeasti agressiivinen, mielenvikanen ihminen, jolla ei ole tunteita? pelkään että pikkuvelini ja muut sisarukset alkavat seurata jalan jälkiäni…pelkään että menetän itseni ?

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei Dessert,

kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa. Näin loma-aikana omalla terveysasemalla on terveydenhoitaja, jonka puoleen voi kääntyä.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin. Halutessasi voit myös kopioida yllä olevan tekstisi ja lähettää sen Lasten ja nuorten netin kirjepalveluun, josta saat aikuisen vastauksen. Tai käy tutustumassa nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”aikuisen apua” – teksteihin.

Vastaa aiheeseen: maassa..

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top