Siirry sisältöön
särkynyt

Eli oon kuudesluokkalainen tyttö ja koko viime kevään eräs luokkalaiseni tyttö on kiusannut minua ihan kamalasti,toisinaan jopa itkin ,kun tämä tyttö oli haukkunut minua.Tyttö suurin piirtein pilas mun elämän.Aina sen piti sanoo musta jotain.
”Onpa sulla on kauheesti finnejä”
”Onko kiva olla noin läski”
”En mä haluu istuu tuon kaa”
”Sä oot kauhee lissu/pissis” jne.jne
Opin kuitenkin elämään kiusaamisen kanssa.Mulla oli ihania ystäviä jotka tuki ja autto mua.
Kesällä tytöltä tuli viesti.Se halus alotaa alusta.Ollan taas kavereita.Oot mun ainoo ystävä.jne jne.Mä olin tyhmä ja suostuin.
Tyttö vaikutti muuttuneen.Se oli kiva,puollusti ja meil oli hauskaa yhes.
Nyt se tyttö haluu olla mun kaa koko ajan, se tahtoo omia mut.Mä en saa olla kenenkään muun kaa,kun muka sovin sen kaa muka eka.Mun elämä on kamalaa.Mua ahistaa olla sen kaa.Se väittää et mä oon sille ilkee,että mä kiusaan sitä,että voisin yrittää ajatella mitä sanon.Ja mikä pahinta musta alkaakin jo tuntua,että se on oikees,että mä kiusaan sitä,että mä oon se pahis.En oo oikeesti tehny sillä mitään pahaa.Mutta mä todella tykkään siitä tytöstä.Mut jos mä sanoon sille jotain se varmaan alkaa taas haukkua mua tai jotain ja sitä mä en kestä.Mitä mä teen?

,

Voisitko mahdollisesti puhua jonkun luotettavan aikuisen kanssa asiasta? Tai olisiko mahdollista jotenkin ottaa asia puheeksi sen tytön kanssa siten, ettei kenenkään tarvitsisi haukkua tai syyttää toista? Oikea kaveri kyllä kuuntelee, mitä toinen sanoo. Muista, ettei haukkumasanat pidä paikkaansa, vaan sä oot ihan yhtä lailla ihminen siinä missä muutkin, ja arvokas sellainen. Ei toiset voi määrätä sitä, kenen kanssa milloinkin on.
Tsemppiä ja jaksamista sulle, kyllä tuo tuosta vielä paremmaks muuttuu =)

Mandeliina

Mulla oli sun ikäsenä IHAN samanlainen tilanne, mikä ratkes vasta kun kys. tyyppi muutti pois ja katkasin yhteydet siihen.
Varmaan tolleen toimivat ihmiset on heikkoja ja muiden arvostusta kipeesti kaipaavia. Ensin yrittää hankkia arvostusta kiusaamalla muita ja sit tajuaa ettei paskapäistä pidetäkään ja on jäänyt yksin. Ja sit kun lopulta onnistuu saamaan ystävän roikkuu siinä hillittömästi kun pelkä menettävänsä sen.
Kerro sille suoraan mitä mieltä olet. Jos se ei usko nii feidaa se ja tee selväksi miksi. Tosin tollasista takiaisista saattaa olla tuskallisen vaikeeta päästä eroon -.-

Vastaa aiheeseen: Manipuloidaanko mua?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top