Siirry sisältöön
syvästi masentunut

Olen 13-vuotias poika seitsemännellä luokalla. Viimeisen 5-4 viikon aikana olen ollut syvästi masentunut. [osa tekstistä poistettu] En keksi syytä masennukseeni, mutta en saa itsemurhan ajatusta päästäni pois. En tarvitsisi kuin yhden kunnon juttukaverin, jolle kertoa ja/tai itkeä paha olo pois. Edes hetkeksi. Se on kaikki mitä haluan.

Auttakaa minua.

MLL Ylläpito

Heippa,

masentunut mielialasi on kestänyt jo pitkään ja siksi kannustan sinua juttelemaan aikuiselle. Kuka voisi olla sellainen aikuinen, jolle voisit kertoa pahasta olostasi? Jos kotona et koe hyväksi jutella, niin koulussa terveydenhoitaja, kuraattori tai opettaja ovat aikuisia, keille voi jutella silloin, kun on jotain huolenaihetta.

Kannustan sinua soittamaan myös Lasten ja nuorten puhelimeen 116 111. Sinne voit nimettömänä ja luottamuksella kertoa mistä tahansa ja vaikka itkeä pahaa oloasi.

Olosi voi vielä kääntyä paremmaksi, kunhan et jää yksin synkkien ajatustesi kanssa! Ansaitset ja voit saada apua! Paljon rohkeutta sinulle!

Moi :-)

Olen 12 vuotias tyttö ja olen melkeinpä kokenut saman… Minä vain tiesin mistå masennukseni johtuu… Voisin tulla vaikka kikkaamaan :-) kertoisitko kikkisi niin voisin tulla puhumaan :)

Nimetön

Oon 8lk tyttö ja itelläni on toi ihan sama tilanne tällä hetkellä. Ite en myös keksi mitään syytä miks masennuin niin syvästi mutta nyt mulla on jo vähän parempi olo aina välillä. Menin kaverin tuella vaa puhuu kuraattorille ja eipä niistäkää jutteluista tuu melkee mitää ku siellä en voi tehä mitää muuta ku itkee ku itelläkää ei oo ketää kelle vois tost vaa näyttää sun tuntees ku on paha olo ja muutenki. Itelläni pyörii joka ilta että ois parempi luovuttaa nii kaikilla ois parempi elämä mutta toisinaan musiikki on pelastanu sen etten oo viel tehny sitä jonku takii. Mun ainainen toive on myös että ois joku luotettava jolle sais purkaa ja itkee pahaa oloo. Itel on just se että muut luottaa muhun ja purkaa niitten pahaa oloo mulle mut en viitti sit niille vaa mennä yks äkkii purkaa sitä mun pahaa oloo enää sit ku niil on parempi olo.Mutta suosittelen ja kannustan suo todellakin menee puhuu vaikka kuraattorille itel se on just ton auttanu et siel sit saa ainaki itkee nii paljon ku haluu. Mut kyllä sä pääset massennuksest varmasti eroon viellä! :)

Vastaa aiheeseen: Masennus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top