Siirry sisältöön
mä..

Oon 11 vuotias tyttö,mun elämä on ollu tähän asti hirveetä. Mun iskä on alkoholisti ja narsisti. Se oli tosi väkivaltanen mua ja mun veljeä ja mun äitii kohtaan. Olin vast 4 v ku se alko. Nyt ollaa äitin ja veljen kaa asuttu 2 ja puol vuotta erossa iskäst, ja en joutunu siis vaihtaa kouluu tms. Mut mulle on tapahtunu jotain..
Ennen en tajunnu mun ongelmii, itkin 6 vuotiaana joka ilta ja pelkäsin millo iskä tulee taas kotiin kännissä. Mulle sanottiin et kaikki on hyvin, mut tiesin ettei oo.
[Osa viestistä poistettu]Kerroin äitille et luulen että mul on masennus, mut se sano mulle et mun pitää lopettaa tällaset puheet.
[Osa viestistä poistettu] Jollaki tää on saatava loppuun! Oon niin kyllästyny tähän et kukaa ei usko mua.. Oon yrittäny mennä terkkarille, mut oon kääntyny joka kerta pois. En vaa uskalla. Nykyään must tuntuu etten ees jaksa hakee apuu, ei kai se mitään auttais.
Mä en tiiä mitä tekisin, mun voimat alkaa olla loppu

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei ”mä”,

Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin. Tai käy tutustumassa nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”aikuisen apua” – teksteihin.

Vastaa aiheeseen: Masennus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top