Siirry sisältöön
huolestunut

eli mulla on sellainen ongelma, että mulla tulee välillä, täysin varoittamatta, tosi huono olo. Mä ite epäilen, että se on joku shokkikohtaus, mutta siis:mua rupee ihan kauheesti ahdistamaan, en saa henkee, pyörryttää, itkettää, sydän tykyttää, tuntuu ettei selviä, läsnäolevat ihmiset rupeavat myös ahdistamaan, tulee tunne, että pitää päästä pois muitten luota(eli haluun sulkeutuu esim. vessaan), kädet vapisee. mulla on näitä kohtauksia melkein jokapaivä. Tietääkö kukaan mistä on kyse?!? mitä mun pitäis tehä?

Nimetön

Kuvailemasi ”kohtaus” on luultavasti paniikkikohtaus. Etsi lisätietoa Googlesta. Kannattaa hakeutua terveydenhoitajan luokse, jotta voisitte yhdessä selvittää mistä paniikkikohtaukset johtuvat ja pahassa tapauksessa (toistuvat kohtaukset) lääkitys. Paniikkihäiriön kaltaiset oireet voivat olla myös ahdistushäiriön oireita.

.

mul käy kans välil tollee, ehk vähä lievemmin tosin.. en tiiä mitä noi on, mut oon kelannu et ne ois jotai ahdistuskohtauksii. käy lääkäris

Nimetön

Voi hyvin olla, että sulle tulee ahdistuskohtauksia, mutta se ei ole mielisairaus. :) Kanttii mennä terkalle, se osaa sanoo paremmin mikä tohon auttaa.

Tsemppii!

Ditte- Verkk@ri

Moikka!
Kiva kun koirjotit!

Toi kuulostaa mun mielestä jonkinlaiselta paniikkikohtaukselta. Ei se sitä välttämättä ole, mutta ei kenenkään tarvitse tuollaisten kohtauksien/tunteiden kanssa painia pävittäin, eli kannattaa tarkastaa mistä on kyse.

Kannattaisi varmaan jutella jonkun aikuisen kanssa noista kohtauksista. Voisit esimerkiksi jutella ensiks vaikka vanhemmillesi ja sitten voisitte ehkä yhdessä varata ajan lääkärille. Jos vanhemmile puhuminen tuntuu mahdottomalta voit myös kääntyä kuraattorin tai terkkarin puoleen. He varmasti osaavat neuvoa minne kannattaisi mennä että saisit apua tuohon ongelmaan.

Jos ne kohtaukset ovat paniikkikohtauksia, niin tiedän että niihin voi saada apua!

Rohkeasti vaan jonkun juttusille niin saat selkoa asioihin!
(:Tsemppiä

..

noi on ahdistuskohtauksii. Kerro niistä terkalle ni saat neuvoi ym, et miten pääset niist yli

Vastaa aiheeseen: mielesairas(ko)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top