Siirry sisältöön
Muuttunut

Mä en tienny mihin laittasin tän, mut päätin laittaa tänne.

Ennen kaikki oli tosi upeesti: oli kamui, koulussa meni hyvin… Mut nyt kaikki on ihan alamäessä. Oon huono voimistelussa, luistelussa ja ylipäätään liikunnassa. Kun yritän pyöriä tangolla, joku tulee takaapäin ja tönäsee alas. Siitä on muodostunu mulle ihan hemmetinmoinen kammo, enkä uskalla mennä ees puiston kiipeilytelineesseen.vKun ollaan luistelemassa, oon aina vika, ja tuntuu kuin muut naurais mulle, vaikkei ne naura. Öisin mä hikoan ja mua pelottaa, ja tuntuu, kuin joku kattois mua. Joskus käy jopa niin, et nään jonkun harhan, alan kiljumaan ja huutamaan kirosanoja ja lyön puukon siihen missä se näky oli. Sitte en saa enää unta, ja koullussa kaikki on ihan sekasin. Saatan yhtäkkii saaha jostain päähäni, et joku yrittää satuttaa muo, ja meen ihan sekasin. Kaikki vaan siks, et en nuku juuri koskaan, ja pää on sekasin. ..mulla on alhainen verensokeri. Jopa ystävät on jättäny.

Mitä mä teen? Haluun mun elämän takas.

[osa tekstistä poistettu]

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei,

Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin. Tai käy tutustumassa nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”aikuisen apua” – teksteihin.

Vastaa aiheeseen: Mihin mun elämä jäi?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top