Siirry sisältöön
A [nimimerkki muutettu]

Moi. Oon 12v transsukupuolinen poika ja mietin mikä olisi oikea keino litistää rinta, mutta pystyä silti hengittämään normaalisti.

IhMiNeN

Ootko kokeillu binderiä? Ja sit tietty kalliimpi ja virallisempi keino on käydä leikkaukses mut en usko et se on nyt se mitä sä hait ;)

Kerpe

blinderit ainaki on just sitä varten ja ite käytin joskus kireitä toppeja, enää mulla ei oo sukupuoliristiriitaa tai kehodysforiaa tai muutakaan sellasta mut vielki pidän vähän kireempiä toppeja, koska oon muutenki ulkonäöllisesti melko maskuliininen :)

kepe

ite sillee jännästi teippaan rintakehän

:)

Binder on rintakehän litistämiseen tehokkain ratkaisu, esimerkiks urheilubinderit on hieman löysempiä ja antaa enemmän periks, jolloin myös hengittäminen on helpompaa! On myös esimerkiksi ns. transteippiä, jota myydään sateenkaarikaupan sivuilla. Itsellä ei siitä oo kokemusta, joskus aiemmin bindasin käyttäen urheiluteippiä mutta se tarttu ihoon niin tiukasti että meinasin joskus sitä pois ottaessa pyörtyä sen kivun takia.. Eli urheiluteippiä en ainakaan suosittele. Kantsii tutkia eri vaihtoehtoja ja kokeilla mikä itestä tuntuu parhaimmalta :)

En ole trans mutta

Minä käytän kahta urheilutoppia päällekkäin, sillain että ne ei oo tiukkoja mutta sopivan tukevia ja siinä päällä löysää hupparia

Vastaa aiheeseen: Mikä olisi oikea keino…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top