Siirry sisältöön
en jaksa

Mihin mä voisin hakea kesätöihin? Mua ei kiinnosta mikään, mutta jonnekki on pakko hakea. Olin hakenut yhteen paikkaan, ja pääsin rekryssä aika pitkälle, kunnes ne pudotti pommin etten saakkaan työtä. Mitä mä nyt teen? En halua mitään ulkona tehtävää työtä, en halua mihinkään ruokakauppaan tai muuhunkaan kauppaan missä pitää hyllyttää tavaroita, en halua työtä jossa nostellaan jotain laatikoita, en halua työtä missä pitää olla lasten kanssa. Mihin mä haen?

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Pohdit viestissäsi, mistä hakea kesätöitä. Kerrot päässeesi pitkälle työnhakuprosessissa, mutta toinen kuitenkin valittiin siihen tehtävään. Tämä jää aina harmittamaan, varsinkin jos haettu paikka olisi ollut itse mieluinen. Onko sinun mahdollista ottaa yhteyttä siihen paikkaan, johon hait ja kysyä olisiko heillä mahdollisesti jotain muuta kesätyötä tarjota sinulle?

Kevään ollessa jo näin pitkällä alkaa harmillisesti jo suuri osa kesätyöpaikoista olla täytettynä. Jos olet kuitenkin vielä halukas saamaan töitä, täytyy itse pohtia missä asioissa voisi tehdä kompromisseja ja mistä asioista ei missään nimessä suostu tinkimään, kuten juuri työskentelyä ulkona, kaupassa tai tavaroiden nostelua.

Mitä ajattelet esimerkiksi siivouksesta tai postin lajittelusta? Entäpä jäätelömyynnistä? Jos sinusta tuntuu, voit kysellä myös asiaa lähipiiristä tai naapurustosta, voisiko siellä joku tarvita apua kesän aikana. Kesätyöpaikkoja on varmasti vielä saatavilla, kunhan lähtee avoimin mielin niitä hakemaan!

Tsemppiä työnhakuun!

Aurinkoisin terveisin,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Mikään ei kiinnosta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top