Siirry sisältöön
nappitappi

Joudun koulu laitokseen kohta koska olen skipannut niin paljon koulua ja olen joutumassa johonkin koulu laitokseen. Emt millasia sääntöjä siellä on ja tarvitsisi tietää saako esim siellä olla puhelinta ja ovatko työntekijät mulkkuja. Ei siis haittaa mennä sinne mut tarvitsisi tietää kuinka paskaa siellä on olla.

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Kiitos kysymyksestäsi. Hyvä, että koet tuonne laitokseen menon hyvänä asiana. Toivottavasti siellä on mukavaa ja saat käytyä siellä koulua.

Valitettavasti en osaa vastata kysymykseesi tuon paikan säännöistä ja työntekijöistä. Luulen, etteivät säännöt ihan turhia tai mielivaltaisia ole ja omalla olemisella voi vaikuttaa paljon siihen, miten ihmisten kanssa tulee toimeen. Toivottavasti siellä olisi mukava henkilökunta ja kaikki menisi hyvin.

Jos haluat soittaa meille sieltä ja kertoa, miten kaikki on sujunut, niin kuulisimme mielellämme. Numeromme on 116 111 ja meillehän voi soittaa ihan anonyymisti ja vaikka joka päivä, jos siltä tuntuu ja vaikka ihan vain, jos on tylsää. Soittaminen ei maksa sinulle mitään. Juttelemme mielellämme kaikista mahdollisista aiheista. Lisäksi meillä on joka ilta klo 17-20 chat täällä Nuortennetissä.

Kaikkea hyvää sinulle!
Terveisin
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: Millanen on koulu laitos?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top