Siirry sisältöön
hmmm

en jaksa enää, tämä on ainoa paikka jonne voin anonyymisti kirjoittaa ja purkaa vähän tätä oloa. mulla on tosi vaikeeta. [osa tekstistä poistettu] minua kiusataan koulussa läskiksi ja laihdutan pakonomaisesti. kotonakaan ei mene hyvin koska kiusaajani on siskoni ja ykköskiusaajani hänen poikakaverinsa. olen ollut pojan kanssa kuraattorilla pari kertaa mutta hän kieltää kaiken. olo on niin paha henkisesti, että se tuottaa fyysistä kipua, en jaksa enää, auttakaa?

MLL Ylläpito

Hei,

onpa hyvä, että kirjoitit tänne! Kertomasi kuulostaa tosi ikävältä ja väärältä, enkä ihmettele, että sinulla on noin paha olla. Ovatko vanhempasi tietoisia siitä, että siskosi kiusaa sinua ja ilmeisesti juuri koulussa hänen poikaystävänsä jatkaa kiusaamistasi? Kiusaaminen sekä kotona että koulussa pitäisi ehdottomasti saada loppumaan. Voisiko vanhempiesi sanoilla olla tehoa siskoosi sekä poikaystävään?

Koska ajatuksesi ovat jo noin synkkiä ja mielessäsi pyörii jopa itsesi satuttaminen, on asialle tehtävä jotain mitä pikimmiten. Tarvitset aikuisen apua tämän asian selvittämiseen. Kurjaa, että kuraattori ei ole uskonut sinua ja poika on päässyt valehtelulla luistamaan asiasta. Voisitko näyttää/kopioida kuraattorille ja/tai vanhemmillesi esimerkiksi tämän keskustelupalstalle kirjoittamasi viestin?

Oletko tietoinen Lasten ja nuorten netin kirjepalvelusta? Sinne voi myös kirjoittaa anonyymisti koska tahansa ja mistä tahansa asiasta! Kannustan sinua kuitenkin juttelemaan mitä pikimmiten, jo tänään, jollekin luotettavalle aikuiselle ja kertomaan rehellisesti, miten pahalta sinusta tuntuu. Kukaan ei ansaitse tulla kiusatuksi missään!

Vastaa aiheeseen: Minä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top